man kādreiz mamma tādos rītos glāba ar ābola etiķi + medu + ūdeni plus vēl ar homeopātiskajām bumbiņām ar nosaukumu "nux vom" ik pa 15 min 5 bumbiņas, kamēr paliek labi. baigi labi palīdzēja un ar to homeopātijas recepti ir pat "profesionāļi" no nedēļniekiem uzcelti pus dienas laikā
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
es šodien jūtos sadudzis ar martins_ uz copi nedrīkst braukt - vienas nelaimes iesākumā, pie pilnīgas necopes, viņš maita, izmantoja situāciju, kamēr aktīvi mēģināju iztirināt kādu ašuku, piezagās manam karodziņam un uzstādīja šamo stojakā, protams, pamanīju stojaku un skrēju vilkt ārā, kamēr šamais, maita smagi ņirdz... tas vēl būtu sūc, bet ejot krastā (viss ezers, kā tīra slidotava) viena kāja aizslīdēja, līdzi paraujot arī otru, smuki parāvu uz sāniņa, arī tas vēl būtu sūc, bet kritienu mīkstināja telefons (lieki piebilst, ka tieši mēnesi vecs)....displejs pa pipeļiem...šodien jābrauc skatīt cik lēta copīte man būs sanākusi
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
es šodien jūtos sadudzis ar martins_ uz copi nedrīkst braukt - vienas nelaimes iesākumā, pie pilnīgas necopes, viņš maita, izmantoja situāciju, kamēr aktīvi mēģināju iztirināt kādu ašuku, piezagās manam karodziņam un uzstādīja šamo stojakā, protams, pamanīju stojaku un skrēju vilkt ārā, kamēr šamais, maita smagi ņirdz... tas vēl būtu sūc, bet ejot krastā (viss ezers, kā tīra slidotava) viena kāja aizslīdēja, līdzi paraujot arī otru, smuki parāvu uz sāniņa, arī tas vēl būtu sūc, bet kritienu mīkstināja telefons (lieki piebilst, ka tieši mēnesi vecs)....displejs pa pipeļiem...šodien jābrauc skatīt cik lēta copīte man būs sanākusi
Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!
tad jau smalkais smērējamais viedais smadzeņu aizvietotājs tieši šādu iemeslu dēļ es tādu neesmu ieviesis. tajā pat laikā nesaprotu kā aigars var nokaut telefonu, kas manā uztverē ir nenokaujams (samsung E2370)
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
ar martins_ uz copi nedrīkst braukt - vienas nelaimes
Vot zajebisj, našol krajņeva! Vispār nejūtos ne pie kā vainīgs :D, jo skrienot pie karoga Tu uz acs nenorāvi Bļaaa, bet tas bija jāredz, kā šis, acīm spīdot skrēja pie āliņģa
Jā, ceru, ka displeja maiņa pārāk dārga nebūs...
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
marti es jau ar visu laiku biju skeptisks, bet nu ērtību un visādā citādā ziņā manta jau feina...internetā vari ielīst kur gribi, viss smuki un jauki, bet nu ja šitāds kuiņa notiek, tad labi nav... moš es varētu servisā mēģināt iestāstīt, ka tas no aukstuma noticis un būtu tā kā jābūt garantijas remontam
martins_ vispār pagaidām ar Tevi runāt negribu, kamēr neatriebšos
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Tieši tā, nevajag jau kautkāda Galaxy Note izmēra lāpstu bet saprātīga izmēra "gudrofons" ir ļoooti vērtīga lieta (ja nemēģina ar palēcienu tam sēsties virsū ) Zivniek, atriebības kāre ir slikta īpašība... slikta... Bet, ja Tev paliks vieglāk, es jau nedusmošos
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
tajā pat laikā nesaprotu kā aigars var nokaut telefonu, kas manā uztverē ir nenokaujams (samsung E2370)
Man telefons strādā Tikai mikrofonu nomainīja
Bet vispār es ar savu GT-B2710 esmu ļoti apmierināts! Neskaitāmas reizes mircis, kritis, kritis ūdenī un viss po. Vienīgi mikrofons atrēcās pēc pavadītas stundas ūdenspainī ar mailēm A iepriekšējam gumijsamsungam es pat ar volviķi biju pārbraucis pāri un viss strādāja. Mana izvēle jau kādu laiku ir kritusi uz šāda veida telefoniem un kritīs. Copē un braucot ar riteni, man tikai tādi arī der A visi tie skārienjūtīgie man naher nav vajadzīgi - tajos vajadzīgajā kondīcijā pat sms nevar uzrakstīt