Mandarīni ir tāda pati slimība, kā saulespuķu sēklas!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es ar nav bijis. Parīt uz pāris stundiņām pēc darba uzkāpšu uz ļadus. Ja vēl nebūs nokusis
ir kādam pieredze - informācija par gāzes iekārtām un uzstādītājiem? štukoju savam volvo gāzi pieslēgt. baumotājus (kam pašam nav sakars bijis, bet ir tikai dzirdēts, ka viena tante teica) lūdzu neatsaukties.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Man darba mašīna uz gāzi iet. Uz Liepāju un atpakaļ 18ls. Pa Rīgu nedaudz vairāk rij, par uzstādīšanu gan nav nekāda pieredze
man ir daudzām paziņām...visi laimīgi kā mērkaķi ja sanāk regulāri braukāties, tad atpelnās ļoooti ātri, aber uzstādīšana ļoooti atkarājas no tā kāds ir motora tilpums utt... tos kurus zinu ap 400 lvl ierakstījās...
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
paziņas ir likušas kur kurais, ir ar tādi, kas to kaktu kantoros darījuši....
man jau liekas, ka to iekārtu var vai nu uzlikt, vai neuzlikt, slikti uzlikt nevar jo to uzreiz var just (smaķelis), līdz ar to lai čakarējās tik ilgi, kamēr viss ir kārtībā... paurķējies pa netu...tām iekārtām ir arī garu garās garantijas, ja regulāri ved uz apkopēm utt... ja gribi sīkāk, tad varu rīt paziņas apzvanīt un dabūt servisu kontaktus...
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!