Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nē, cūcība ir tā, ka man saldētava ir un stāv tukša (neieslēgta), jo medībās šajā sezonā neesmu ne vienu reizi bijis. Ehhh... bi sivēna ribiņas kāpostos saštovēt...
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
izvilkām kaimiņam laivu bija jautrs pasākums. tagad jāiet pie kaimiņa iedzert karstu tēju procesā dzirdēju stāstus par andropova laikiem pie kundziņsalas ziemā uz ledus. kā tur cemmerēts nejēgā, tā, ka viss ledus sarkans no asinīm. riktīgs kolhozs esot bijis. un ar servisu. serviss tāds, ka brauc džeks ar 3 ragavām sasietām rindā. uz ragavām royal spirts sajaukts, gurķīši, speķītis, maizītes, tējas termosi. vecis velk un bļauj: "kafē minutka. komu nekljijot, podhodji!" esot bijis par 20 santīmiem 100gr + uzkoda daudzi tā arī esot uz ledus palikuši un vilkti nost uz ragaviņām vot laiki bija!
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Tam visam klāt pietrūkst auksts šņabis no saldētavas
Tam visam klāt pietrūkst auksts šņabis no saldētavas
To bik vēlāk, vēl jāielien akā un jānosiltina uz ziemu. Ventā ar rauj krastus ciet, peld vižņi, vēdzeles atkrīt, vispār ir doma ziemā no ledus pamēģināt, pa tumsu. Drošvien kāds ir atklājis bļitkošanas sezonu bet es pagaidīšu vēl.
Es domāju, ka jau ļoti dudzi, ja jau pat Rīgā ir kur uz ledus uzkāpt
Quote (Bebrs)
To bik vēlāk, vēl jāielien akā un jānosiltina uz ziemu.
Pie tādām šikām pusdienām grēks neieliet pāris glāzītes