bija bija tik tas baigi dārgs palicis noskaidroju, ka lētāk nekā aptiekā to varot dabūt santehnikas nodaļās pie ūdens attīrīšanas ķīmijām nopirku depo pa lēto pannu (1,3 LVL) kausēšu kopā salpetri (kālija nitrātu) ar cukuru un pildīšu raķešu dzinējus
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Vai esmu tik dikti līdzīgs šim zēnam vai tāpēc, ka man dažreiz līdzi uz copi dodas suns? Z-sv nav tālu, ja Tu tiešām vecītis atnesīs, tad nēsāšu. Apsolu.
Lūdzu padomu - noņēmu laivai dermantīna polsterējumu, kurš iedzeltējis (vispār vajadzētu būt baltam). Kā un ar ko, to dabūt atkal baltu? Ar mazgāšanu nesanāk, netīrumi nomazgājušies, bet tā pat ir viegli iedzelteni.
Drīzāk jāmēģina ar ķīmiju, ar ko autosalonus tīra, vai paklājus. Kas jāuzklāj uz laiku un pēc tam kopā ar visiem netīrumiem, pat tiem, kas ieēdušies, tiek notīrīta nost. Es domāju, ka tas nostrādās
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Kā un ar ko, to dabūt atkal baltu? Ar mazgāšanu nesanāk, netīrumi nomazgājušies, bet tā pat ir viegli iedzelteni.
Ar Cif būs īslaicīgs rezultāts. Naf jau pods. Pārvelc pa jaunu to ādu. Būs izdevumi, bet ar tiem taču bija jārēķinās, ja grib dāmas vizināt. A, večiem, ta vienalga.
Es nupat atklāju jaunu slimību. Saucās - pustotīts. Tobiš, vēl ir, bet liekas, ka pa maz. p.s. Visus citus atklājējus uzskatu par viltvāržiem. Līdz ar to šajā lapā reģistrēju vārdu " pustotīts" .
Skatos pa logu... un gribas uzdziedāt... .....mājā uguns spīd, hej rumpi pumpi, tur uz brīdi jāieslīd trādi rallallā, veru durvis, eju iekšā, hej rumpi, pumpi, tur jau 4...........priekšā trādi rallallā.