[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
dadziicDatums: Otrdiena, 06.11.2012, 21:51 | Ziņa # 5101
Grupa: Savējie
Komentāri: 662
Reputācija: 22
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Nestrādā man tas links.
Komplekts saucas :Makšķernieku apģērbs + papildus pakete Cena 118 Ls
http://www.lv.eratukku.fi/product...._id=312

http://youtu.be/UzSwi3Qi-U8
Life to fishing
Forced to work

dadziicDatums: Otrdiena, 06.11.2012, 21:54 | Ziņa # 5102
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
interesanti, kad lieku URL linku, tad met ārā caurulītes ar 30mm diametru un vīveriem :D

Life to fishing
Forced to work

BebrsDatums: Otrdiena, 06.11.2012, 21:59 | Ziņa # 5103
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1412
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Nez es tomēr nepirktu pa tādām naudām komplektu ja nebūtu to rokās apčamdījis. Nu nez - domā pats hello

Nav bildes- nav zives :D

dadziicDatums: Otrdiena, 06.11.2012, 22:40 | Ziņa # 5104
es jau nedomāju pirkt kaķi maisā. Izčamdīšu, uzmērīšu... Man galu galā darbs tāds - iepirkumu speciālists. Pārdevēji mani nemīl. :D

Es vairāk cerēju uz lietotāju atsauksmēm. Varbūt ir kas tāds, ko kāds jau lieto un vēlas parekomendēt?

Life to fishing
Forced to work

parcopiDatums: Trešdiena, 07.11.2012, 09:35 | Ziņa # 5105
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14138
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Šovakar prasās kaut ko atkorķēt. Kau vai pāris aliņus! alus
Vienīgi vakars vēl tik tālu :(

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

J0nisDatums: Trešdiena, 07.11.2012, 09:57 | Ziņa # 5106
Kompānijas dvēsele
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Un tad ir vakars !

Pielikumi: 9260948.jpg (89.9 Kb)

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

ZivnieksDatums: Trešdiena, 07.11.2012, 11:31 | Ziņa # 5107
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
dadziic
es nez...es laikam skatītos uz to pašu norffini - tos daudzi baudījuši, kā arī cena manuprāt būs zemāka...un tie kustjūmi ar ko LJ komanda mauc liekas baigi glamūrīgi :)

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

parcopiDatums: Trešdiena, 07.11.2012, 12:11 | Ziņa # 5108
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Pārēdos. Spiež tagad :(

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

parcopiDatums: Trešdiena, 07.11.2012, 12:19 | Ziņa # 5109
Multimakšķernieks
Baigais miegs uznāca, cerams pie stūres neaizmigšu :D

parcopiDatums: Trešdiena, 07.11.2012, 16:56 | Ziņa # 5110
Multimakšķernieks
Žāvēta vistiņa tomēr ir viena feina padarīšana siekala ja

ZivnieksDatums: Trešdiena, 07.11.2012, 19:43 | Ziņa # 5111
Stāstnieks
rakstiņš par vasaru, šoreiz gan netipiski īss, aizceļoja pie Aigara, tā kā, gan jau šamais kaut kad iemetīs :)

MārisDatums: Trešdiena, 07.11.2012, 20:01 | Ziņa # 5112
Komentāri: 313
Reputācija: 3
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Kluba Vadiba
Zivnieks,
Quote (Zivnieks)
šoreiz gan netipiski īss,

Tas ir piedodami, vasara jau arī bija netipiski īsa :)

I don't care who your father is... don't walk on the water while i'm fishing!!!

parcopiDatums: Ceturtdiena, 08.11.2012, 09:03 | Ziņa # 5113
Multimakšķernieks
Šodien ielikšu, kad tikšu līdz biedrībai :)

ZivnieksDatums: Ceturtdiena, 08.11.2012, 11:02 | Ziņa # 5114
Stāstnieks
mļin, es gribu zivi ēst...nu tā ka ļoti gribu.... dusma

BorodaDatums: Ceturtdiena, 08.11.2012, 11:12 | Ziņa # 5115
Grupa: Dzēstās
Quote (Zivnieks)
mļin, es gribu zivi ēst...nu tā ka ļoti gribu....

http://iaptieka.lv/?lapa=raksts&raksts=535

Zivis ir labas. :)

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv