Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Vispirms vēlreiz apsveicu ar 2. vietu "bušmeņu" mačos ! Bet tagad jautājums: Kā copējot atšķirt bušu mātīti no bušu tēviņa ? Atbild Einārs Siliņš Paldies par apsveikumu. Kas attiecas uz plekstu mammas vai tētuka noteikšanu, tad izvelkot paņem un sabučo! Ja dabūsi bietē, tātad tas būs bijis tēviņš, ja starp kājām, tad mātīte. Viss vienkārši...:)))
Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Eu, veči! Kāds nelieto Jahti Jakt drānas. Gribu nākošajai sezonai sagādāt kostīmu. Pagaidām noskatīts http://www.lv.eratukku.fi/product...._id=312 Ko ieteiksiet labāku pa līdzīgu budžetu?