[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
ZivnieksDatums: Piektdiena, 26.10.2012, 16:14 | Ziņa # 5026
Stāstnieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
zb tas darbs, ibio...reāli šodien nervi beigti!!! dusma

Bet za to PIEKTDIENAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DZERT UN PIS...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
šodien deju kolektīvā jaunajiem ir iesvētības...kaut kā 2l upenīte līdz paķērās :D

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

BorodaDatums: Piektdiena, 26.10.2012, 16:31 | Ziņa # 5027
Grupa: Dzēstās
Quote (Zivnieks)
šodien deju kolektīvā jaunajiem ir iesvētības...kaut kā 2l upenīte līdz paķērās

Zivniek, tevi tās dejas vienkārši nobeigs! :D

dadziicDatums: Piektdiena, 26.10.2012, 19:31 | Ziņa # 5028
Grupa: Savējie
Komentāri: 662
Reputācija: 22
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Ir visu nedēļu lūrēts monitorā, ir smagi strādāts, un cipari gar acīm iet pat sapnī. Mīļā teic, ka esot pa sapņiem ko skaitļojis un apspriedis ar kolēģiem.
Nu tā gribās brīvdienas, tā gribās pie dabas... Uz ūdens... Gribās savu rudens līdaku izvilkt, un Daugavā ir jābūt aktīviem zandartiem... Un vispār - gribās! :)
Nu ir piektdienas vakars un bakstu šo rīmi ar rādītājpirkstu savā aifonā... Vilciens turpina klabināt pa sliedēm... Ausīs skan Cris Rea - Gone Fishing un skumjas mani nebeidz mākt, jo vēl netieku kur mani tik ļoti velk, vēl nē... Jo apsolīts kādam elektrību salabot dzīvoklī, tas nozīme, ka sestdiena pagalam.
Un vienīgā cerība ir svētdienas rītā, taču te laika apstākļi mani var pamatīgi ietekmēt- naktī uz svētdienu vietām sola līdz -10 grādiem Celsoja skalā. Bet nekas, ka man ir slktas ziemas riepas, nekas ka laivas piekabei vispār vasarenes, un tas ka slips būs noledojis arī nekas, jo man līdzi būs paņemts smilšu spainīc + paka sāls! Es tomēr nepadošos, es mēģināšu, jo tā ir šīs nedēlas vienīgā iespēja un tādas iespējas šajā sezonā var arī vairāk nebūt! Jāmauc! Ne asakas arī citiem neatlaidīgajiem!

http://youtu.be/UzSwi3Qi-U8
Life to fishing
Forced to work

MārisDatums: Piektdiena, 26.10.2012, 21:45 | Ziņa # 5029
Komentāri: 313
Reputācija: 3
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Kluba Vadiba
Sniegs normāli izčakarēja ši vakara plānus.
Bija domāts atkal laist kur? Protams, vēdzelēs :)

Bet... sniegs sniga un snieg. Viena mašīna palika 0,7 km no mājām, gravā, ne uz priekšu, ne atpakaļ, līdz ar to otra netiek uz māju. 18.00 sāku likt ķēdes traktoram, 19.30 ceļš bija iztīrīts, abas mašīnas mājā, bet es nosalis tā, ka nekādas vēdzeles vairs nebija prātā. Par laimi, mašīnā bija aizķērušies 4 aliņi, tas, kombinācijā ar hokeju, nodrošināja kaut cik jēdzīgu vakaru.

I don't care who your father is... don't walk on the water while i'm fishing!!!

parcopiDatums: Sestdiena, 27.10.2012, 07:46 | Ziņa # 5030
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14139
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Marti - Sabilē viņu toč daudz :D

Zivnieks - Kā šodien galva? :D

Dadziic - Ehhh, ar gribu uz copi, bet spīd vienīgi pirmdien...

Quote (Māris)
Par laimi, mašīnā bija aizķērušies 4 aliņi, tas, kombinācijā ar hokeju, nodrošināja kaut cik jēdzīgu vakaru.

hehe, sasmīdināji :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

MārisDatums: Sestdiena, 27.10.2012, 13:40 | Ziņa # 5031
Komentāri: 313
Reputācija: 3
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Kluba Vadiba
Oktobra beigas un ārā 0,5 m sniega... tikko atgriezos onlainā, kopš septiņiem nebija elektrība. Man jau patīk :)

I don't care who your father is... don't walk on the water while i'm fishing!!!

BebrsDatums: Sestdiena, 27.10.2012, 13:58 | Ziņa # 5032
Komentāri: 1412
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Pie mums gan bik pa laukiem redzams un viss

Nav bildes- nav zives :D

parcopiDatums: Sestdiena, 27.10.2012, 14:44 | Ziņa # 5033
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Miegs nāk...

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

martiDatums: Sestdiena, 27.10.2012, 20:52 | Ziņa # 5034
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
drusku biedē termometra stabiņš, bet vispār gribas rītā ielaisties pacopēt...
knaģi sala jau pagājušo reiz :(

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

parcopiDatums: Sestdiena, 27.10.2012, 21:06 | Ziņa # 5035
Multimakšķernieks
Ziemu toč vēl negribās. Vismaz līdz kādiem 20.tajiem novembra datumiem :)

martiDatums: Sestdiena, 27.10.2012, 21:12 | Ziņa # 5036
Estēts
man pofig. ziemas riepas virsū :)
vēl tik kādu līdaku gribējās noķert ar špiņķi.

parcopiDatums: Sestdiena, 27.10.2012, 21:21 | Ziņa # 5037
Multimakšķernieks
izlasīju ar šķiņķi :D

martiDatums: Sestdiena, 27.10.2012, 21:30 | Ziņa # 5038
Estēts
profesors viesturs reņģe (sociālā psiholoģija) būtu teicis, ka tā nav nejaušība - tu gribi ēst (šķiņķi).

parcopiDatums: Sestdiena, 27.10.2012, 21:33 | Ziņa # 5039
Multimakšķernieks
Uzvārds profesoram atbilstošs copes tematikai :)
Ēst gan man negribās, nesen paēdu :)

dadziicDatums: Sestdiena, 27.10.2012, 21:36 | Ziņa # 5040
Grupa: Savējie
Komentāri: 662
Reputācija: 22
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
marti, tad rīt uz tikšanos! Es droši vien būšu kaut kur Daugavā.
Trakajiem pieder pasaule!

http://youtu.be/UzSwi3Qi-U8
Life to fishing
Forced to work

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv