a es šodien tiku pie iespējas paspēlēties ar šķidro slāpekli taisījām saldējumu, lējām uz ogām, mērcējām apelsīna šķēlītes utt. kruts pasākums. kaut ko tādu nebiju redzējis
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Zivniekam zvanīju, butes ķērušās labi, upene garšoja lieliski un viss bija čikiniekā!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Esmu saķēris kaut kādu triperīti Kakls sāp, iesnas tek, ausis krīt ciet, bet temperatūra nav. Pūšu kaklā kaut kādu figņu, riju vitamīnus un loketus, kā arī dzeru tējas ar medu. Tagad vismaz bez sāpēm jau varu norīt. Sajūta kā skafandrā
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Kas to lai zin? Neesmu tur bijis Darbs būs 6 dienas nedēļā no 8:00-20:00, nedomāju, ka man baigi gribēsies vēl kaut ko izņemot atpūtu. Darbs fizisks Bet nu, tad jau manīs