Asari esot ienākuši lielos baros un palieli, ne tikai Ķīsī. Šodien saņēmu ticamu informāciju no kaimiņa par ezeriem taipus un šaipus šosejas vakar bija baigi labi, šodien 6:00 viņš jau atkal startē
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Labrīt! Modinātājs vienmēr pārtrauc sapni pašā labākajā vietā
Izstāstīšu Jums vakardienas anekdoti no dzīves: Ieliku sludinājumu SS.LV (tirgoju laivu un/vai motoru utt), pēc pāris stundām zvana man kaut kāds slāvs un uzstāj, ka esot gatavs pirkt motoru, bet man esot jānolaiž cena par 100 Ls, jo viņš esot no Jūrmalas. Es domāju, es nomiršu no smiekliem. Es saku, lūdzu, atvedīšu motoru līdz Imantai, jo es tur strādāju. Atbilde: " Nu ladno, togda hoķ poltiņik skiņiš?" :D:D:D "Za paltos, ja tebe etot motor hoķ v Ventspils otvezu!"