[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
ljubitexDatums: Otrdiena, 11.09.2012, 13:29 | Ziņa # 4591
Grupa: Savējie
Komentāri: 532
Reputācija: 12
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Kāds zin,vai pie Dūņezera ir laivu bāze?

Ja nepazīsti mani,tad nerunā par mani.Ja gribi runāt par mani,tad runā ar mani

BorodaDatums: Otrdiena, 11.09.2012, 18:58 | Ziņa # 4592
Grupa: Dzēstās
Quote (ljubitex)
Kāds zin,vai pie Dūņezera ir laivu bāze?

Es nezinu, bet inets uzrāda atpūtas kompleksu - www.gungas.lv

martiDatums: Otrdiena, 11.09.2012, 19:03 | Ziņa # 4593
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
šodien aigars cīnās vecdaugavā ar līdakām.
zivnieks laikam ar ielaida ķīšezerā pacīnīties ar zandartiem.
nez kā šiem būs gājis.

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

ljubitexDatums: Otrdiena, 11.09.2012, 19:10 | Ziņa # 4594
Grupa: Savējie
Komentāri: 532
Reputācija: 12
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Quote (Boroda)
inets uzrāda atpūtas kompleksu - www.gungas.lv

nu i-netā es jau skatījos :)

Ja nepazīsti mani,tad nerunā par mani.Ja gribi runāt par mani,tad runā ar mani

kristsKGDatums: Otrdiena, 11.09.2012, 19:25 | Ziņa # 4595
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 493
Reputācija: 3
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti
marti, nezinu kā Aigaram, bet nu Zivnieks man paspēja sabojāt darba dienu :D eh... asari... tā niez rokas ņemt rokās MJ, bet ātrāk kā brīvdienās tik nebūs reāli...

martiDatums: Otrdiena, 11.09.2012, 19:39 | Ziņa # 4596
Estēts
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
es šodien biju tuvu tam, lai ielaistos ūdenī.
taču kaut kā nebija iedvesma. paņēmu pāris pārus aliņus, padarbojos pa garāžu un pabraukājos ar ričuku.
sen nebija braukāts. kājas līkas svilpo

ZivnieksDatums: Otrdiena, 11.09.2012, 21:38 | Ziņa # 4597
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
jā...nu šodien gāja interesanti :)
godīgi sakot radās iespaids, ka visās manās točkās asaris bija dafiga i vairāk :D gan ezerā, gan Daugavā...jocīgi gan, ka visus ko satiku ezerā nebija redzējuši ne copi :D Daugavā biš savādāk...tur visi bija pavilkušies, bet izmērs esot sūdīgs...
es gāju uz zandartu, un viens m**** pirms paša sačoka noziepēja asti (smuks bija)...zemmēri protams neskaitās...
bet nu asari...jei bogu negribējās ar viņiem tīrīties un visus laidu vaļā, varbūt izklausīšos dīvains, bet palaidu vaļā arī trofejas eksemplārus :) kopumā, negribās sameloties, bet noķēru ap 50-60 asariem, paturēju tik kādus padsmit , un tikai tādus, kas ierijuši līdz...(paši sapratāt) un tie nebūt nebija lielākie eksemplāri :)
visi jūrnieki, izmērs sākot no 150g un beidzot ar eksemplāriem virs kg... tādi virs kg trāpijās 3, varbūt 4...
vidējais izmērs noteikti ap 400-500 g...
katrā ziņā jautri bija :)

p.s. strādāja tikai un vienīgi viena - slepenā :) ēsma, bet tā kā gāju uz zandartu, tad to liku tikai uz vienas makšķeres....bail paliek iedomājoties, kas būtu, ja strādātu tikai un vienīgi uz slepenās svilpo

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

parcopiDatums: Otrdiena, 11.09.2012, 21:43 | Ziņa # 4598
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14141
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Es gan šodien satiku Predragu Oblamoviču un Stoiko Ņivizučiču, bet sīkāk pēc vakariņām :)

Zivnieks - super! ja

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

kristsKGDatums: Otrdiena, 11.09.2012, 22:56 | Ziņa # 4599
Zivnieks, Tu jau juti kā man telefonsarunā siekala tecēja :))) kaut ko sabīdīsim, jo neticu, ka uz MJ neizdotos izprovocēt...

martiDatums: Trešdiena, 12.09.2012, 07:06 | Ziņa # 4600
Estēts
es tomēr kaut kā ticu, ka MJ nespēj konkurēt ar dzīvo slepeno ēsmu.
vot tad, kad viens sūkstīsies, ka slepeno ēsmu nevar dabūt vairs, tad gan būs MJ laiks.

eduksDatums: Trešdiena, 12.09.2012, 08:34 | Ziņa # 4601
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Quote (Zivnieks)
varbūt izklausīšos dīvains, bet palaidu vaļā arī trofejas eksemplārus :) kopumā, negribās sameloties, bet noķēru ap 50-60 asariem, paturēju tik kādus padsmit , un tikai tādus, kas ierijuši līdz...(paši sapratāt) un tie nebūt nebija lielākie eksemplāri :)
visi jūrnieki, izmērs sākot no 150g un beidzot ar eksemplāriem virs kg... tādi virs kg trāpijās 3, varbūt 4...
vidējais izmērs noteikti ap 400-500 g...
katrā ziņā jautri bija :)

Jā, Zivniek, Tu tiešām esi dīvains! :D

Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!

kristsKGDatums: Trešdiena, 12.09.2012, 09:10 | Ziņa # 4602
marti, man vienalga gribētos kaut vai saliidzinaashanas peec... neticu, ka var buut taa, ka vispaar nekaa un tikai uz slepeno eesmu...

ZivnieksDatums: Trešdiena, 12.09.2012, 09:45 | Ziņa # 4603
Stāstnieks
Quote (eduks)
Jā, Zivniek, Tu tiešām esi dīvains!

Būtu man viņus kur kūpiņā ielaist, būtu cita runāšana :D

Quote (marti)
vot tad, kad viens sūkstīsies, ka slepeno ēsmu nevar dabūt vairs, tad gan būs MJ laiks.

īstenībā slepenā ēsma ir vienīgā ko varēs dabūt visu rudeni, tikai tad man viņa vairs neinteresēs, jo vaajdzēs tikt pie lielām mailēm, priekš līdakām....
ak jā, mailes vairāk nav tur kur bija visu vasaru - tās vietas pilnīgi tukšas...tagad pie tām var tikt rudens vietās...

Quote (kristsKG)
neticu, ka var buut taa, ka vispaar nekaa un tikai uz slepeno eesmu...

Daugavā satiku gatisl - šamais mauca uz MJ un teicās, ka asari ņemot dafigā, bet izmērs neesot nekāds baigais...

eduksDatums: Trešdiena, 12.09.2012, 09:59 | Ziņa # 4604
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Quote (Zivnieks)
Būtu man viņus kur kūpiņā ielaist, būtu cita runāšana :D

Cepeškrāsnī jau arī var mierīgi laist iekš ar visām zvīņām :) - atnāks ziema, gan atcerēsies, kā kimlakus kečendrelīzoji ;) :D fish

Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!

ZivnieksDatums: Trešdiena, 12.09.2012, 10:07 | Ziņa # 4605
Stāstnieks
Quote (eduks)
Cepeškrāsnī jau arī var mierīgi laist iekš ar visām zvīņām

tieši to šovakar ar paturētajiem arī darīšu :) - pus kg ar sāli uz pannas, ašukus pa virsu, un šamiem pa virsu vēl puskg ar sāli, 20 min un loki iekšā gardu muti :)

Quote (eduks)
kečendrelīzoji

šitas izklausās glamūrīgi :D

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv