marti, nezinu kā Aigaram, bet nu Zivnieks man paspēja sabojāt darba dienu eh... asari... tā niez rokas ņemt rokās MJ, bet ātrāk kā brīvdienās tik nebūs reāli...
es šodien biju tuvu tam, lai ielaistos ūdenī. taču kaut kā nebija iedvesma. paņēmu pāris pārus aliņus, padarbojos pa garāžu un pabraukājos ar ričuku. sen nebija braukāts. kājas līkas
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
jā...nu šodien gāja interesanti godīgi sakot radās iespaids, ka visās manās točkās asaris bija dafiga i vairāk gan ezerā, gan Daugavā...jocīgi gan, ka visus ko satiku ezerā nebija redzējuši ne copi Daugavā biš savādāk...tur visi bija pavilkušies, bet izmērs esot sūdīgs... es gāju uz zandartu, un viens m**** pirms paša sačoka noziepēja asti (smuks bija)...zemmēri protams neskaitās... bet nu asari...jei bogu negribējās ar viņiem tīrīties un visus laidu vaļā, varbūt izklausīšos dīvains, bet palaidu vaļā arī trofejas eksemplārus kopumā, negribās sameloties, bet noķēru ap 50-60 asariem, paturēju tik kādus padsmit , un tikai tādus, kas ierijuši līdz...(paši sapratāt) un tie nebūt nebija lielākie eksemplāri visi jūrnieki, izmērs sākot no 150g un beidzot ar eksemplāriem virs kg... tādi virs kg trāpijās 3, varbūt 4... vidējais izmērs noteikti ap 400-500 g... katrā ziņā jautri bija
p.s. strādāja tikai un vienīgi viena - slepenā ēsma, bet tā kā gāju uz zandartu, tad to liku tikai uz vienas makšķeres....bail paliek iedomājoties, kas būtu, ja strādātu tikai un vienīgi uz slepenās
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Es gan šodien satiku Predragu Oblamoviču un Stoiko Ņivizučiču, bet sīkāk pēc vakariņām
Zivnieks - super!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
es tomēr kaut kā ticu, ka MJ nespēj konkurēt ar dzīvo slepeno ēsmu. vot tad, kad viens sūkstīsies, ka slepeno ēsmu nevar dabūt vairs, tad gan būs MJ laiks.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
varbūt izklausīšos dīvains, bet palaidu vaļā arī trofejas eksemplārus kopumā, negribās sameloties, bet noķēru ap 50-60 asariem, paturēju tik kādus padsmit , un tikai tādus, kas ierijuši līdz...(paši sapratāt) un tie nebūt nebija lielākie eksemplāri visi jūrnieki, izmērs sākot no 150g un beidzot ar eksemplāriem virs kg... tādi virs kg trāpijās 3, varbūt 4... vidējais izmērs noteikti ap 400-500 g... katrā ziņā jautri bija
Būtu man viņus kur kūpiņā ielaist, būtu cita runāšana
Quote (marti)
vot tad, kad viens sūkstīsies, ka slepeno ēsmu nevar dabūt vairs, tad gan būs MJ laiks.
īstenībā slepenā ēsma ir vienīgā ko varēs dabūt visu rudeni, tikai tad man viņa vairs neinteresēs, jo vaajdzēs tikt pie lielām mailēm, priekš līdakām.... ak jā, mailes vairāk nav tur kur bija visu vasaru - tās vietas pilnīgi tukšas...tagad pie tām var tikt rudens vietās...
Quote (kristsKG)
neticu, ka var buut taa, ka vispaar nekaa un tikai uz slepeno eesmu...
Daugavā satiku gatisl - šamais mauca uz MJ un teicās, ka asari ņemot dafigā, bet izmērs neesot nekāds baigais...
Cepeškrāsnī jau arī var mierīgi laist iekš ar visām zvīņām
tieši to šovakar ar paturētajiem arī darīšu - pus kg ar sāli uz pannas, ašukus pa virsu, un šamiem pa virsu vēl puskg ar sāli, 20 min un loki iekšā gardu muti
Quote (eduks)
kečendrelīzoji
šitas izklausās glamūrīgi