[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
parcopiDatums: Otrdiena, 04.09.2012, 07:38 | Ziņa # 4516
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14141
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Labs plāns! ja

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

AnatolijsDatums: Otrdiena, 04.09.2012, 08:33 | Ziņa # 4517
Zvērināts pludiņmakšķernieks
Grupa: Savējie
Komentāri: 1033
Reputācija: 18
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Jau ceturto dienu nelaiž vaļā kaut kāds vīruss, bet nu it kā uz labo pusi iet.....
Nu jau vairs neesmu galīgi kā skafandrā :D

Za ribalku!

martiDatums: Otrdiena, 04.09.2012, 09:38 | Ziņa # 4518
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
man ar kaut kāds sūda vīruss uzbruka :(
vēl gan uz darbu eju un cīnos!

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

eduksDatums: Otrdiena, 04.09.2012, 10:03 | Ziņa # 4519
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Quote (marti)
man ar kaut kāds sūda vīruss uzbruka :(
vēl gan uz darbu eju un cīnos!

Sročno vajag upenīti vai cidoniju (īstajā "marinādē" :D ) - tur ir daudz c vitamīna :) !...

Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!

urmaasDatums: Otrdiena, 04.09.2012, 10:18 | Ziņa # 4520
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote (mlg2)
nu ko,jāaizlaiž Latgales līdaķiem šmaulī palūkoties
pie viena kāda beka jānolauž un vēžiem nagi spīlēs jāiebāž svilpo

Lai dotos austrumlatvijas virzienā,ir nepieciešama laba veselība un izturība!:)))

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

martins_Datums: Otrdiena, 04.09.2012, 10:30 | Ziņa # 4521
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 1478
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs
Quote (urmaas)
Lai dotos austrumlatvijas virzienā,ir nepieciešama laba veselība un izturība!:)))

urmaas, nedēļas nogali tur pavadīju, sveiks un vesels atgriezos :D tā, ka tas ir ļoti individuāli....
pat CP pie +29 palaida ar mutisku brīdinājumu par ko šim liels paldies :)

Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!

urmaasDatums: Otrdiena, 04.09.2012, 10:32 | Ziņa # 4522
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Quote (martins_)
pat CP pie +29 palaida ar mutisku brīdinājumu par ko šim liels paldies :)

Vai tad tos tur ar var satikt???Pa nedēļu neredzēju nevienu.Par radariem nemaz nerunāsim. ;)

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

martins_Datums: Otrdiena, 04.09.2012, 10:37 | Ziņa # 4523
Komentāri: 1478
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs
Quote (urmaas)
Vai tad tos tur ar var satikt???

kad nakts melnumā bākugunis ieraudzīju, arī šo jautājumu sev uzdevu :D kā krieviski saka - jevļeņie Hrista narodu :D

Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!

parcopiDatums: Otrdiena, 04.09.2012, 15:13 | Ziņa # 4524
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Reizēm uznāk vēlme ielikt cl lapā bildi, kurā būtu pagatavota karpa kopā ar foreli, bet vēlams paša ķerta. Kaut kā tā :D
Pielikumi: 7112913.png (201.9 Kb)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

spulgitsDatums: Otrdiena, 04.09.2012, 15:22 | Ziņa # 4525
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Quote (parcopi)
Reizēm uznāk vēlme ielikt cl lapā bildi, kurā būtu pagatavota karpa kopā ar foreli, bet vēlams paša ķerta. Kaut kā tā

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

ZivnieksDatums: Otrdiena, 04.09.2012, 15:24 | Ziņa # 4526
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
kad noķeršu karpu (nezinu gan kad tas varētu notikt, jo ķert viņas dīķos man liekas stulbi (personīgais viedoklis)), pagatavošu, nofočēšu un speciāli piereģistrēšos tur no jauna un to bildi ielikšu :D

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

parcopiDatums: Otrdiena, 04.09.2012, 15:25 | Ziņa # 4527
Multimakšķernieks
Zivnieks - turu pie vārda :D
Vajag sarunāt kādu, kas Tev piekabinās pie āķa Maksimas karpu :D

kristsKGDatums: Otrdiena, 04.09.2012, 15:50 | Ziņa # 4528
Komentāri: 493
Reputācija: 3
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti
parcopi, Zivnieks, kā jūs tā??? tās ir svētās zivis :)

ZivnieksDatums: Otrdiena, 04.09.2012, 15:55 | Ziņa # 4529
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Quote (kristsKG)
tās ir svētās zivis

pareizi...es tik teiktu, ka svēts, izaudzēts zoodārzs, lai lieliem puikiem būtu iespēja paspēlēties, sajūsmā iebļauties par nebrīvē audzēta dzīvnieciņa ieraudzīšanu, izmīlēt un palaist atpakaļ krātiņā :D

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

spulgitsDatums: Otrdiena, 04.09.2012, 16:01 | Ziņa # 4530
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Quote (Zivnieks)
kad noķeršu karpu (nezinu gan kad tas varētu notikt, jo ķert viņas dīķos man liekas stulbi (personīgais viedoklis)), pagatavošu, nofočēšu un speciāli piereģistrēšos tur no jauna un to bildi ielikšu

Quote (parcopi)
Vajag sarunāt kādu, kas Tev piekabinās pie āķa Maksimas karpu

Quote (kristsKG)
parcopi, Zivnieks, kā jūs tā??? tās ir svētās zivis

Quote (Zivnieks)
pareizi...es tik teiktu, ka svēts, izaudzēts zoodārzs, lai lieliem puikiem būtu iespēja paspēlēties, sajūsmā iebļauties par nebrīvē audzēta dzīvnieciņa ieraudzīšanu, izmīlēt un palaist atpakaļ krātiņā

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv