Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lai dotos austrumlatvijas virzienā,ir nepieciešama laba veselība un izturība!:)))
urmaas, nedēļas nogali tur pavadīju, sveiks un vesels atgriezos tā, ka tas ir ļoti individuāli.... pat CP pie +29 palaida ar mutisku brīdinājumu par ko šim liels paldies
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
kad noķeršu karpu (nezinu gan kad tas varētu notikt, jo ķert viņas dīķos man liekas stulbi (personīgais viedoklis)), pagatavošu, nofočēšu un speciāli piereģistrēšos tur no jauna un to bildi ielikšu
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Zivnieks - turu pie vārda Vajag sarunāt kādu, kas Tev piekabinās pie āķa Maksimas karpu
pareizi...es tik teiktu, ka svēts, izaudzēts zoodārzs, lai lieliem puikiem būtu iespēja paspēlēties, sajūsmā iebļauties par nebrīvē audzēta dzīvnieciņa ieraudzīšanu, izmīlēt un palaist atpakaļ krātiņā
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
kad noķeršu karpu (nezinu gan kad tas varētu notikt, jo ķert viņas dīķos man liekas stulbi (personīgais viedoklis)), pagatavošu, nofočēšu un speciāli piereģistrēšos tur no jauna un to bildi ielikšu
Quote (parcopi)
Vajag sarunāt kādu, kas Tev piekabinās pie āķa Maksimas karpu
Quote (kristsKG)
parcopi, Zivnieks, kā jūs tā??? tās ir svētās zivis
Quote (Zivnieks)
pareizi...es tik teiktu, ka svēts, izaudzēts zoodārzs, lai lieliem puikiem būtu iespēja paspēlēties, sajūsmā iebļauties par nebrīvē audzēta dzīvnieciņa ieraudzīšanu, izmīlēt un palaist atpakaļ krātiņā
Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!