bebrs - labais malkasšķūnīša viesiem vajag kādā pagalē ieurbt caurumu un ielikt detonatoru un tapu pa virsu. tad pagali iezīmēt un censties pašam nepaņemt. esot bijuši rezultatīvi gadījumi
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
malkasšķūnīša viesiem vajag kādā pagalē ieurbt caurumu un ielikt detonatoru un tapu pa virsu. tad pagali iezīmēt un censties pašam nepaņemt. esot bijuši rezultatīvi gadījumi svilpo
Ir dzirdēti gadījumi ka dažam labam plīts ziemas vidū jāpārbūvē
Jā, starp citu starp plīts virsmu un cepeškrāsni jābūt ne vairāk un ne mazāk kā 7 cm - savādāk plīts nevilks. Nesen savu plīti pārmūrēju - ne jau fenderētas malkas dēļ
esot plīts virsma pret griestiem katliņus saspiedusi plakanus. labi, ka pate saimeniece nav bijusi virtuvē. tas viss tālajos sešdesmitajos.
biju nogājis līdz ezeram. ar domu pamētāt brienot ar zābakbiksēm un pie viena murdiņus pārbaudīt. ezerā ūdens sapūsts un līmenis augsts. viļņi tādi, ka lienot gar pažām niedrēm pāris vilnīšus dabūju biksās. vēl tagad viss šūpojās. kārtīgi mani izšūpināja. nu nakuj tādā vējā un līmenī. pārbaudīju murdiņus. vienā plicēns, otrā asarēns. labāk ir kā ar tukšiem, bet vienalga mani tas neapmierina
atstāju tās zivis iekšā. rītā apsekošu kādas būs izmaiņas. ja būs tikušas ārā, tad viss skaidrs. šodien nopirku arī maiļu smeļamo klasisko tīkliņu. ja nu kas.
atstāju tās zivis iekšā. rītā apsekošu kādas būs izmaiņas. ja būs tikušas ārā, tad viss skaidrs. šodien nopirku arī maiļu smeļamo klasisko tīkliņu. ja nu kas.
jā, jūrnieks baisi spietoja vakar pa ķīsi. riktīga mafija. uzbrūk baros nevainīgajiem pamatiedzīvotājiem. vakaros ap 21:00 sākas klopes pa krūmiem (pie zāļu joslām) un tas notiek līdz saules rietam.
Bļe, tāds nogurums iekrājies, ka knapi velkos šodien. Šovakar gribēju uz copi, bet nav spēka pēc tā komandējuma. 12stundas dienā, trīs dienas pēc kārtas, fizisks darbs dara savu, pie tam gulēts arī dikti maz, jo vēl bija jāpatestē vietējie ezeri. Šodien reāli esmu uz visiem dusmīgs, knapi valdos lai kādu nepasūtītu darbā Vēl garīgo tā kātu nebūšana sabojāja. Karoče laikam vakarā jāpaņem pāris aliņi un kārtīgi jāizguļās. Jo brīvdienās arī jāstrādā un ar tādu garīgo kā tagad, es tikai pats sevi beidzu nost
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Aizgāju līdz makšķernieku bodei, visu nopirku, ko gribēju un uzreiz garīgais uzlabojās! Piedevām ārā tik daudz objektu, tik izaicinošā apģērbā, ka ir kur acis pamielot ik uz soļa
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)