[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
J0nisDatums: Otrdiena, 26.06.2012, 07:52 | Ziņa # 3616
Kompānijas dvēsele
Grupa: Savējie
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Labrīt,jālaiž gan svilpo

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

martiDatums: Otrdiena, 26.06.2012, 21:25 | Ziņa # 3617
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
veicu eksperimentu. tikko kā ķīšezerā niedrēs apmēram 50 un 70 cm dziļumos ieliku divus mazos vēžu murdiņus bez ēsmas. ar domu/cerību par mazām zivtiņām uz dzīvo. kaut kur esmu dzirdējis, ka lienot iekšā. esmu arī redzējis darbībā nejauši vienā ezerā tādu aizķēru spiningojot un tur iekšā bija smukas raudiņas. var jau būt, ka tas tur darbojās tikai kā rezervuārs. nez. rīt uz pēcpusdienu iešu skatīties, kas noticis. ja neveiksmīgi, tad ielikšu uz nākamo nakti arī kādu maizes riku. uz nārsta laiku mailēm jau nu tur vajadzētu ierīvēties... bet neesmu drošs, ka manā krastā tās mailes ir tik daudz. katrā ziņā uz makšķeres nav gadījušās.

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

spulgitsDatums: Otrdiena, 26.06.2012, 21:37 | Ziņa # 3618
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Maizi vajadzēja uzreiz ielikt

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

martiDatums: Otrdiena, 26.06.2012, 21:40 | Ziņa # 3619
Estēts
to es ar sapratu, kad biju jau pusceļā uz ezeru :) bet eksperiments ir eksperiments svilpo
rīt pievedīšu arī maizi.

parcopiDatums: Otrdiena, 26.06.2012, 22:40 | Ziņa # 3620
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14139
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Tele2 mobilais internets ir bremze :D Bet atpūtas bāzes bezmaksas Wifi knapi ķer svilpo
Un Saldus laikam ir Londonai radniecīga pilsēta, te līst bez apstājas un migla arī visu laiku :D
Piedevām sarakāta visa pilsēta, nevar normāli pat pie veikala piebraukt.
Labi, jāliekas uz auss, rīt atkal smaga, gara un slapja darbdiena :)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

eduksDatums: Trešdiena, 27.06.2012, 08:20 | Ziņa # 3621
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Quote (parcopi)
Un Saldus laikam ir Londonai radniecīga pilsēta, te līst bez apstājas un migla arī visu laiku :D

Ak tāpēc tā dziesma par Saldus sauli ir tik emocionāla, ka tur to tik reti redz ;) :D ...

Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!

martiDatums: Trešdiena, 27.06.2012, 11:59 | Ziņa # 3622
Estēts
tiku pie ģitāras stīgas. it kā ģitāras. drīzāk izejmateriāls, jo tik garas ģitāras nav :)
bet to izmantojot gičām. baigi atsperīgs :( gribu no tā izveidot kaut ko līdzīgu pavadām, bet nez kā lai taisnu dabū un tos galus uztin

BebrsDatums: Trešdiena, 27.06.2012, 12:08 | Ziņa # 3623
Komentāri: 1412
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
taisnu iespējams var dabūt sasildot. Galus aizkniedē ar mazām trubiņām. Nu kaut kā tā, bet iespējams ka nē jo man spiningošana neinteresē :D

Nav bildes- nav zives :D

ZivnieksDatums: Trešdiena, 27.06.2012, 12:17 | Ziņa # 3624
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
marti
pakomunicē ar Bumsi...moš šis ir gatavs iemainīt gatavas pret Tavu materiālu, a ja nē, tad padomu kā rīkoties neliegs noteikti...iekš CL kādu laiku atpakaļ šamais stāstīja kā taisa pavadas :)

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

martiDatums: Trešdiena, 27.06.2012, 12:41 | Ziņa # 3625
Estēts
kristskg arī taisa pats. vienreiz man vienu iešķiņķoja. un ja nemaldos tad vai tik ne kapracis ar netaisīja.
uzrakstīju bumam, redzēs vai šim sanāks laika atbildēt.

kapracisDatums: Trešdiena, 27.06.2012, 13:52 | Ziņa # 3626
Komentāri: 1234
Reputācija: 26
pavadas es gan netaisu. bet vienbrīd bij man liela interese par rotiņu būvēšanu. tur gan izmantoju metināmo stiepli, kas rotu būvniecībā ir baigi labā!
tur man labus padomus sniedza gan Bums, gan VIX, Paganels PP un Urmaas.

martiDatums: Trešdiena, 27.06.2012, 13:58 | Ziņa # 3627
Estēts
tad varbūt ka tas bija kreisais, kas arī taisa kaut kur ādažos... svilpo

martiDatums: Trešdiena, 27.06.2012, 15:02 | Ziņa # 3628
Estēts
njā, tukšos murdiņos zivis nelien :) ieliku maizīti. gan ķieģelīti, gan balto. redzēs kam vairāk piekrišanas.
ūdens tomēr pavēss. peldēt es tādā negribētu. pabradājot kājas nosala.

BebrsDatums: Trešdiena, 27.06.2012, 20:11 | Ziņa # 3629
Komentāri: 1412
Reputācija: 13

Nav bildes- nav zives :D

dadziicDatums: Trešdiena, 27.06.2012, 21:43 | Ziņa # 3630
Komentāri: 662
Reputācija: 22
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
nu bebrs, tu esi īsts izgudrotājs - Bruno Bezbremze! ja

http://youtu.be/UzSwi3Qi-U8
Life to fishing
Forced to work

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv