[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
parcopiDatums: Pirmdiena, 18.06.2012, 17:20 | Ziņa # 3526
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14138
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Da tur kāds no savējiem, jo caur tādiem labirintiem tādā īsā laikā neviens svešs to nevarēja izdarīt. ne

Spulgits - apsveicu! alus

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

je6kaDatums: Pirmdiena, 18.06.2012, 17:43 | Ziņa # 3527
Savējais
Grupa: Savējie
Komentāri: 1170
Reputācija: 38
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote (spulgits)
Sodien 1000 dienas

He, spulgits apsveicu, bet es tev tomēr bik priekšā man 1100 šodien !!! prieks

Ja dzīvo pēc principiem, tad principā sūdos!

spulgitsDatums: Pirmdiena, 18.06.2012, 17:52 | Ziņa # 3528
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote (je6ka)
es tev tomēr bik priekšā man 1100 šodien !!!

Apsveicu jeska

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

BorodaDatums: Pirmdiena, 18.06.2012, 17:56 | Ziņa # 3529
Grupa: Dzēstās
Nu vispār par 1000 un 1100 viens salidojums tā kā pienākas! :D

RaichaDatums: Pirmdiena, 18.06.2012, 19:09 | Ziņa # 3530
Komentāri: 532
Reputācija: 4
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
parcopi,
to tikai zinatajs vareja izdarit

jutrixDatums: Pirmdiena, 18.06.2012, 20:49 | Ziņa # 3531
Jokplēsis
Komentāri: 2942
Reputācija: 26
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Mans jaunais mājdzīvnieks: Irsis - Harijs :D

Pielikumi: 3219689.jpg (32.4 Kb)

The most dangerous animal in Japan is ninja

parcopiDatums: Pirmdiena, 18.06.2012, 21:01 | Ziņa # 3532
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Izskatās pēc lapsenes Izoldes :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

martiDatums: Pirmdiena, 18.06.2012, 21:04 | Ziņa # 3533
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
šitie šogad baigi aktīvie visos LV nostūros. neatceros, ka tie būtu bijuši sastopami jau vasaras sākumā. parasti parādās uz saldajiem ķiršiem. un interesanti, ka viņi tādi pusdulli, bet reakcijas. pārsvarā sastopami lienot pa palodzēm. nu šitie lielie arī lidojot. es jau nu daudz ar viņu nespēlētos :D

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

jutrixDatums: Pirmdiena, 18.06.2012, 21:10 | Ziņa # 3534
Jokplēsis
nē irsis Aigar. Kamēr taisīju auksto zupu un rosolu ielidoja pa mazo lodziņu viesistabā, dīvaini ka pa 10 stāva logu svilpo :) noķēru, nofočēju un atlaidu :)

BorodaDatums: Pirmdiena, 18.06.2012, 21:18 | Ziņa # 3535
Grupa: Dzēstās
Šitais man arī pagāšgad apciemoja... viņam tas beidzās letāli... tagad ar visi logi vaļā pa dienu, nakti...pēdējais stāvs... gaidu nākošos. :D

jutrixDatums: Pirmdiena, 18.06.2012, 21:37 | Ziņa # 3536
Jokplēsis
Vakariņas gatavas! Aliņš atdzesēts! Gatavs futbolam! plaude alus

Tā kā dažs labs strādā, tatad: Aigar special for you :D

Pielikumi: 7731278.jpg (86.0 Kb)

martiDatums: Pirmdiena, 18.06.2012, 21:45 | Ziņa # 3537
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
ja prieks

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

parcopiDatums: Pirmdiena, 18.06.2012, 21:57 | Ziņa # 3538
Multimakšķernieks
Darbs ir darbs. Nav jau citas izvēles. Par aliņa dzeršanu naudu nemaksā diemžēl :(
Labi esi sagatavojies futbolam ja
Pielikumi: 6118306.jpg (35.1 Kb)

ZivnieksDatums: Otrdiena, 19.06.2012, 12:32 | Ziņa # 3539
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
klau...varbūt ir kāds kurš viesu namā "Eiropa", Baltezera krastā, vēlas pavadīt div dienas? ir noīrēta mājiņa no 4dienas uz 5dienu (līdz 4 personām), piedāvājumā iekļauta arī laivas, vai katamarāna īre...mājiņā ir virtuve un viss kā pienākas...vienkārši pats netieku un negribās laist naudu vējā - šitā visa cena 20 LVL...lieliska iespēja ielīgot Līgo svētkus :)

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

jutrixDatums: Otrdiena, 19.06.2012, 13:39 | Ziņa # 3540
Jokplēsis
Quote (Zivnieks)
klau...varbūt ir kāds kurš viesu namā "Eiropa", Baltezera krastā, vēlas pavadīt div dienas? ir noīrēta mājiņa no 4dienas uz 5dienu (līdz 4 personām), piedāvājumā iekļauta arī laivas, vai katamarāna īre...mājiņā ir virtuve un viss kā pienākas...vienkārši pats netieku un negribās laist naudu vējā - šitā visa cena 20 LVL...lieliska iespēja ielīgot Līgo svētkus :)

20 ls no visiem 4iem? vai no 1nas personas?

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv