pļavā mitrajās vietās zāle līdz padusēm. citur ar garāka nekā parasti uz šo laiku.
Zāles gads... kopš 2000 gada tādu vienu atceros... p.s. biju uz copi....pilnīgs oblomovičs... kolēģis vienu brekšuku iemānīja, bet es tikai sīkos asarēnus....
Kur lai šovakar dodas pacopēt? Laika apstākļi tādi, ka nevaru saprast, bet brīvais vakars jāizmanto
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
parcopi, man tāda pati problēma. Bet ņemot vērā, ka rīt darba diena, šodien briesmīgs pūtiens un piektdien man kaklu sapūtis vējš, nāksies ieslēgt saudzības režīmu un necopēt. Būs gan labākas dienas...
Man ar kakls sapūsts. Es šovakar no krasta kaut kur
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Bļe, darbā kāds nelietis darba portatīvo datoru no zāles nospēra. Tagad policijas, akti un skaidrošanās