[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
BebrsDatums: Piektdiena, 15.06.2012, 23:57 | Ziņa # 3511
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1412
Reputācija: 13
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Ta nafig to zivīgo līmeni, lietu vajag - siens vēl nav pļaujams ne tuvu, zāle galīgi knapa, kartupeļiem ar vajag mitruma.

Nav bildes- nav zives :D

MārisDatums: Sestdiena, 16.06.2012, 06:47 | Ziņa # 3512
Komentāri: 313
Reputācija: 3
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Kluba Vadiba
Bet es tieši vakar sāku pļaut sienu. Par laimi tikai vienu mazo pļavu nogāzu, jo kā beidzu, tā atnāca lietus :)

I don't care who your father is... don't walk on the water while i'm fishing!!!

martiDatums: Sestdiena, 16.06.2012, 09:40 | Ziņa # 3513
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
man sasmakā (valdemārpilī) pļavā mitrajās vietās zāle līdz padusēm. citur ar garāka nekā parasti uz šo laiku.

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

BorodaDatums: Sestdiena, 16.06.2012, 10:10 | Ziņa # 3514
Grupa: Dzēstās
Quote (marti)
pļavā mitrajās vietās zāle līdz padusēm. citur ar garāka nekā parasti uz šo laiku.

Zāles gads... kopš 2000 gada tādu vienu atceros...
p.s. biju uz copi....pilnīgs oblomovičs... kolēģis vienu brekšuku iemānīja, bet es tikai sīkos asarēnus....

urmaasDatums: Sestdiena, 16.06.2012, 17:26 | Ziņa # 3515
Grupa: Savējie
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Kas tas par sienu,ja tas nav salijis. :)

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

parcopiDatums: Svētdiena, 17.06.2012, 09:45 | Ziņa # 3516
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14138
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Kur lai šovakar dodas pacopēt? Laika apstākļi tādi, ka nevaru saprast, bet brīvais vakars jāizmanto :)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

dadziicDatums: Svētdiena, 17.06.2012, 12:15 | Ziņa # 3517
Komentāri: 662
Reputācija: 22
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
parcopi, man tāda pati problēma. Bet ņemot vērā, ka rīt darba diena, šodien briesmīgs pūtiens un piektdien man kaklu sapūtis vējš, nāksies ieslēgt saudzības režīmu un necopēt. Būs gan labākas dienas...

http://youtu.be/UzSwi3Qi-U8
Life to fishing
Forced to work

parcopiDatums: Svētdiena, 17.06.2012, 12:17 | Ziņa # 3518
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Man ar kakls sapūsts. Es šovakar no krasta kaut kur :)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

parcopiDatums: Pirmdiena, 18.06.2012, 10:50 | Ziņa # 3519
Multimakšķernieks
Miegs baigi tagad darbā nāk, pēc copes :D

parcopiDatums: Pirmdiena, 18.06.2012, 13:59 | Ziņa # 3520
Multimakšķernieks
Bļe, darbā kāds nelietis darba portatīvo datoru no zāles nospēra. Tagad policijas, akti un skaidrošanās dusma

eduksDatums: Pirmdiena, 18.06.2012, 14:04 | Ziņa # 3521
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Quote (parcopi)
Bļe, darbā kāds nelietis darba portatīvo datoru no zāles nospēra. Tagad policijas, akti un skaidrošanās dusma

Eto priskorbno ...

Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!

BorodaDatums: Pirmdiena, 18.06.2012, 14:06 | Ziņa # 3522
Grupa: Dzēstās
Quote (parcopi)
Bļe, darbā kāds nelietis darba portatīvo datoru no zāles nospēra. Tagad policijas, akti un skaidrošanās

Pisec....noteikti zinātājs...

spulgitsDatums: Pirmdiena, 18.06.2012, 14:08 | Ziņa # 3523
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Quote (parcopi)
Miegs baigi tagad darbā nāk, pēc copes

Nogulēji raksta

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

spulgitsDatums: Pirmdiena, 18.06.2012, 14:10 | Ziņa # 3524
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Sodien 1000 dienas

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

eduksDatums: Pirmdiena, 18.06.2012, 14:32 | Ziņa # 3525
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Quote (spulgits)
Sodien 1000 dienas

Ar to arī apsveicam! alus

Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv