par laimi to viņš līdzi nebija paņēmis..... viss jau tīri feini bija - pat pie vimbas tiku dienas laikā palēnītēm izgaršoju vienu null komā zīben, bet tad vells dīdija vēl aliņam pieķerties - vot i šodien sajūtu soda mēru
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
par laimi to viņš līdzi nebija paņēmis..... viss jau tīri feini bija - pat pie vimbas tiku dienas laikā palēnītēm izgaršoju vienu null komā zīben, bet tad vells dīdija vēl aliņam pieķerties - vot i šodien sajūtu soda mēru
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Apņirdzos. No copeslietu forumā rakstītā saprotu, ka Ventā ap Skrundu, pirms sāc makšķerēt, ir jāpainteresējas, vai kāds tevis izvēlēto vietu pirms tam nau piebarojis, tādējādi pretendējot uz šis vietas neaizskaramību.
Apņirdzos. No copeslietu forumā rakstītā saprotu, ka Ventā ap Skrundu, pirms sāc makšķerēt, ir jāpainteresējas, vai kāds tevis izvēlēto vietu pirms tam nau piebarojis, tādējādi pretendējot uz šis vietas neaizskaramību. :D
Jā tas labs-vēl varēja pieprasīt pusi no izbarotās barības kompensēt:) un ar baltu suni tai pusē nav ko rādīties uzrīdīs visus rajona suņus
pie manīm gan pāris penši nočeko kur labāk ņem,tad otrā rītā pa tumsiņu jau upes malā tiek aizsists zivīgākais robs
Man jau gan ar bija līdzīgi ceturtdien sēžu vakārā pie Gaujas,viens pienāk vai es sestdien ar būšu es vēl saku ka nezinu.A viņš man viņš sestdien te nenāc .jo te ir aizņēmis viens vietu ,kas sestdien ar feederi copēšot.Es gar zemi,elpu gandrīz aizrāva no smiekliem.