un kad pirksi priekšējo pārslēdzēju tad skaties no augšas vai apakšas trosse pienāk!
Jā, es jau piemērīju vienu citu šodien, bet kāreiz tai bija savādāk, kur trosīte pienāk
Quote (Tukliitis)
un trosītes ar nomaini un trosiishu apvalkus
To jau obligāti Pa 80 karbona? Mjāa, priekš tādas normāla cena!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Aigar, cik tāds ritenis, jauns, šobrīd bodē maksā?
Tādus vairs netaisa Ir jaunākas paaudzes līdzīgi un ar disku bremzēm Es pirku pa 500ls toreiz, a ar disku bremzēm tāds bija 700ls Bet tad citas cenas bija
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
braucu pāri tiltam un novēroju, kā viens uzvilkās augšā pa trepēm uz pieturiņu ar mugureni un pludiņmakšķerēm no ķīžezera gala. un benzīntanka līcī pie jaunciema pilns ar gulbju pakaļām. rokās un rij kā traki.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Aigar, es protams no tā neko nejēdzu, bet vai nav labāk ieguldīt kādus 200 Ls jauna riteņa iegādē, nekā 100 Ls pašreizējā frišināšanai?
Tādas naudas vērts ritenis manu svaru un slodzi neizturēs pat sezonu, piedevām būs smags un neērts Nav jau katru sezonu tādi izdevumi, bet detaļas mēdz nolietoties
Quote (marti)
vot jutrix malacis. tīri glīti sanācis
Aha, malacis Vakar man stundu prātu čakarēja, kamēr viņam šo variantu pasūtīju. Vakar tika izskatīti visādi varianti un lielākās grūtības bija aiz aizmugures noformēšanu A uzrakstu uzliku kā bildi, no tā logo, ko man priekš video taisīji