[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
ZivnieksDatums: Otrdiena, 27.03.2012, 15:07 | Ziņa # 2536
Stāstnieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
skaisti! :D nirga

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

ZivnieksDatums: Otrdiena, 27.03.2012, 15:09 | Ziņa # 2537
Stāstnieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
sāki runāt pa skrūvēm, atcerējos, ka man takš priekš mana mazulīša vajag bākas vāciņu sadabūt - tā arī pagājušo gadu nekur neuzvanīju..būs jāsāk meklēties :D

kapracisDatums: Otrdiena, 27.03.2012, 15:16 | Ziņa # 2538
Komentāri: 1234
Reputācija: 26
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
parcopi, nu gan Tev saskrējis kreņķis...cik vecs ir tas vellis, ka tik daudz loriņus ir jāmaina?

ZivnieksDatums: Otrdiena, 27.03.2012, 15:19 | Ziņa # 2539
Stāstnieks
akujeju - piezvanīju Tohatsu izplatītājiem, bāku vāciņi pieejami, bet cenu labāk nebūtu prasījis :D pilnīgā tirsā - par sūda vāciņu 27.5 LVL :D

parcopiDatums: Otrdiena, 27.03.2012, 15:28 | Ziņa # 2540
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14139
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Quote (kapracis)
parcopi, nu gan Tev saskrējis kreņķis...cik vecs ir tas vellis, ka tik daudz loriņus ir jāmaina?

Pieci gadi un bija mainīta tikai ķēde, vienreiz aizmugures zobrati, monobloks un bremžu kluči....ā arī riepas, kuras tagad atkal jāmaina. :)
Quote (Zivnieks)
pilnīgā tirsā - par sūda vāciņu 27.5 LVL

svilpo

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

ZivnieksDatums: Otrdiena, 27.03.2012, 15:38 | Ziņa # 2541
Stāstnieks
ko Tu tur svilpo? :D jāmēģina atrast kaut kur lietoti....

martiDatums: Otrdiena, 27.03.2012, 15:39 | Ziņa # 2542
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
zivniekam jāmeklē laivu motoru šrots :D
bet starp citu nav smieklīgi - sazinies ar servisiem kur remontē, varbūt, ka tur ir kādi šroti...
un gan jau, ka tiem vāciņiem ir kaut kāds standarts. kaut vai tohatsu ir tas pats kas mecury.
ganību dambī ir viens seviss:
"Agrali", SIA Ganību dambis 24c, Rīga, LV-1005 29277229

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

ZivnieksDatums: Otrdiena, 27.03.2012, 15:49 | Ziņa # 2543
Stāstnieks
šitam čalim varbūt esot - parakņāsies, bet cena gan ar nekāda priecīgā - 18 LVL :D

martiDatums: Otrdiena, 27.03.2012, 15:51 | Ziņa # 2544
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
10 lati atlaide tomēr :D
riktīgs vāks. bet varbūt vēl viens variants - varbūt kādā dārza tehnikas servisā.
kādam zāles pļāvējam, trimmerim ...

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

ZivnieksDatums: Otrdiena, 27.03.2012, 16:01 | Ziņa # 2545
Stāstnieks
par pļ'vējiem šaubos, jo šamais diezgan paliels tomēr, ar gaisa padeves blīvi iekšā!

jutrixDatums: Otrdiena, 27.03.2012, 18:00 | Ziņa # 2546
Jokplēsis
Grupa: Savējie
Komentāri: 2942
Reputācija: 26
Quote (Zivnieks)
sāki runāt pa skrūvēm, atcerējos, ka man takš priekš mana mazulīša vajag bākas vāciņu sadabūt - tā arī pagājušo gadu nekur neuzvanīju..būs jāsāk meklēties

latgalītes tirgū var pameklēt....

The most dangerous animal in Japan is ninja

TukliitisDatums: Otrdiena, 27.03.2012, 20:07 | Ziņa # 2547
Galdnieks
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 241
Reputācija: 6
Par aktivitāti Par labu aktivitāti
Quote (parcopi)
kas tur pedāli ar lielajiem zobratiem pie monobloka

pedālis ir tas uz kā pēdu liec!! Tas ko TU runā ir klanis!!
ja caur klani iet skrūve uz velo rāmja centru tur, tad Tev nav monobloks bet gan parastā ass! :)

aizmugurējos zobratus nemaina(maina zobratu kasētēm, bet tās jaunas maksā virs 30 ls, un kur dabūt rezerves zobratus mainīšanai hvz)
un kas tā pa skrūvi tev pa 10 ls??? Bildi var palūgt? :) delve 2 utt var pielasīt skrūvi tādu :)

Quote (parcopi)
Nezinu kā saucās, bet tā figņa, kas pārbīda ķēdi starp lielajiem zobratiem

tu domā priekšējais pārslēdzējs? :) ņem vienkāršo kaut kādu hvz nu ap 10-20 ls :)
kapēc domā ka jāmaina, Tev drīzāk troses ar apvalkiem jāmaina :)
xc.lv foruma sludinājumu sadaļā meklē ieraxti ko vajag! maybe kaut ko kāds piedāvā un lētāk nekā veikalā vai pat piedāvā lietotu bet labā stāvoklī! :)
Quote (parcopi)
Jauns spidometrs, šitais atrēcās - ap 7ls

a baterijas vaina nav? :)

kā xc.lv rakstīt bija: uzsākt velo braukšanu taupības nolūkos ir laba doma- teorētiski! ;)

Galdnieks/ antīko mēbeļu restaurators
Pirms metat ārā kādu antīku mēbeli paziņojat par to man! :)
Varu arī restaurēt kādu mēbeli! :)

TukliitisDatums: Otrdiena, 27.03.2012, 20:08 | Ziņa # 2548
Galdnieks
ak jā! šodien nopirku XTR ķēdi pa 18 ls! maksā ap 30 ls :)

un kurpes Sidi Dragon 3 srs Carbon :) jeee :)

parcopiDatums: Otrdiena, 27.03.2012, 20:54 | Ziņa # 2549
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14139
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Pofig, visos detaļu noaukumos negribu iedziļināties. Tā skrūve pieskrūvē klaņus pie tās vidus ass, ko es domāju, ka tas ir monobloks :)
Aizmugurējos zobratus manai kasetei mazākos var atsevišķi nomainīt, bet palūrēju un paštukoju, ka tomēr nemainīšu :)
Priekšējā tā herņa, kas pārbīda ķēdi man jāmaina, jo man salūza tā. Gabals no viņas nolūza un tagad tikai uz leju varu ātrumu nomest Atpakaļ nav tās sieniņas, kas ķēdi uzbīda :D
Bateriju nomainīju, it kā tagad rāda tas spidometrs, bet maita neregulējās. Set pogu varu turēt un spaidīt cik man patīk :D
Karoče rīt pērku priekšējo zobratu lielo pa 15Ls ar atlaidi, to pārslēdzēju ar atlaidi arī pa 15Ls, un riepas divas pa 20ls ar kaut kādu tur kruto slāni iekšā, kas neļaus to tik viegli izdurt :D
Un tad uz darbnīcu taisnot astotniekus, visus saregulēt, plus priekšējā dakšā kaut kas grab. Karoče 80-100Ls aizies ka nograb. I tas vēl bez aizmugurējās zobratu kasetes maiņas un priekšējās dakšas maiņas, kurai es to amortizēto dakšu labprāt nomainītu pret parasto. Vienīgi alumīnija tās pagarinātās, kas man derēs arī nav lētas, a smago negribu likt. To varbūt kaut kad vēlāk. Varbūt :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

TukliitisDatums: Otrdiena, 27.03.2012, 21:22 | Ziņa # 2550
Galdnieks
alumījia dakšas ap 40 ls! :)

Es dabuuju meridas karbona dakshu pa 80 ls :) ir ok! :)

un kad pirksi priekšējo pārslēdzēju tad skaties no augšas vai apakšas trosse pienāk! :)

un trosītes ar nomaini un trosiishu apvalkus :)

Ziņojumu laboja Tukliitis - Otrdiena, 27.03.2012, 21:23

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv