ļedus vismaz pagaidām vēl ir....cik pa logu varu saskatīt, tad nesen notinās pēdējie veči....daudzi gan šeit pretī manai mājai nebija, bet kādi 4-5 sēdēja... kas ir laba zīme
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
vot barības nenopirkās šobrīd šmorēju kaut ko putrveidīgu ar grūbu, prosu, mannu un rīvmaizi...kaut kādu kustoni jau pievilināšu, visticamākais, ka ķīsi, bet nu nekas
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Muļķības!!!!!Kolhozs būtu ja vēl pieaicinātu Iecavniekus !!!Bet cik noprotu jums tas ir slēgtais vakars bez īstiem makšķerniekiem ,nu ko Jums novēlēt ,lai jums labi ... veicas Toties es biju šodien sacensības ,a kā man gāja !!------nestāstīšu !!!
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
beigas jau bija drusku komiskas. apmēram kā tie pensionāri kad spēlēja spēki beigušies, katrs grūdiens, piespēle kā pēdējā labi ka šitās mokas atmaksājās.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Labi gāja. Es tiku pie viena brekša, Zivnieks pie trim, Boroda pie četriem, Anatolijs pie viena, dažām raudām un daudz mini asariem, ko atlaida....Zivnieka čomi ar pa kādam dabūja.....bet Grabovskis filmēja raidījumu un noķēra kādus ašpadsmit Sīkākā atskaite un bildes pēc hokeja