Nogurums vēl tagad jūtams Atskaite ir video formātā foruma sadaļā "Video" "Parcopi.lv video" Beigās gan video kaut kāds gļuks, nobeiguma daļā kaut kas ielādēšanās laikā aizgāja šķērsām
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Video noskatijos vispirms,neskatoties uz necopi No tā arī kļuva skaidra atbilde uz vakar vakarā uzdoto jautājumu-kas gan varētu filmēt copi un apstiprināja aizdomas,ka pieļāvām taktisku kļūdu
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šonakt pa sapņiem biju Peipusā ar Copmanis78, Jutrix un Robertu Bukartu Man ķērās nelielas raudas un asari, Copmanis pa tumsu ieurba asfaltā un sabojāja bori, bet Roberts izvilka līdaku Tas laikam viss vēl aizvakardienas cepumu iespaidā A Jutrix tik filmēja
Šonakt pa sapņiem biju Peipusā ar Copmanis78, Jutrix un Robertu Bukartu Man ķērās nelielas raudas un asari, Copmanis pa tumsu ieurba asfaltā un sabojāja bori, bet Roberts izvilka līdaku Tas laikam viss vēl aizvakardienas cepumu iespaidā A Jutrix tik filmēja
ha ha nu i sapņi Tev sevi un Copmanis78 es vēl saprotu, bet pričom te Bukarts?!... gadījumā neesi kādreiz cepumu garšojis ar Bukartu vienā kompānijā?
Bļin,maniem ašukiem sabriedušas vēl vienas brīvdienas,nākam svētdien sabrieda tirināšanas un raustīšanas pasākums.Varēšu atskaitīties tikai par šušariem