Huseens - apsveicu! Man atkal šogad pirmais gads,kad neabonēju cl. Lai arī man nepatīk lasīt krieviski, krievvalodīgo žurnāli ir daudz informatīvāki.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
es ar šogad neabonēju, bet kāds man ir uzdāvinājis abonentu un atkal nāk pagājušo gad nāca pat divos eksemplāros un ar visu to, ka vienu eksemplāru no tiem diviem pāradresēju čomam, vienalga turpināja man nākt divi eksemplāri + vēl čomam
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Huseens - apsveicu! Es tik padomāju, ko darītu tas žurnāls, ja ceļojumu uz Zviedriju dabūtu kādas 3-4 bibliotēkas, piem. Ošenieku bibliotēka Saldus nov. utt, vai laivas motors tiktu kādai Krāslavas bibliotēkai.
Es vakar ar slidām vienu redzēju pretī prezidenta apartamentiem, makšķerniekus gan nemanīju
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)