šodien nodevu objektu, nopirku aliņu. mmmm ku gards sen nebiju alu dzēris. nedēļas nogalē jāmauc uz laukiem ābeles jāietin pret pavasara sauli un pie reizes jānoiet līdz sasmakas ezeram ar rīkiem.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Vot tagad domāju, kādi murmuļi peipī būs topā šogad. Pagāšgad biju 26.02. Tad papagaiļkrāsa bija ok. No 1 caumura 8kg pa 3 stundām. Bodē teica, ka baigie torosi šogad un izmērs galīgs nekāds.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Ja kas, lapai tieši pēc mēneša būs trīs gadu jubileja!
Ja kas, lapai tieši pēc mēneša būs trīs gadu jubileja!
Tad jau kārtējais rēķins par domēna vārda izmantošanu arī klāt? Es Tev pāris latiņus aizsūtīšu Varbūt kāds cits lappas jūzers arī vēlēsies man piebiedroties un palīdzēt!?..
Tad jau kārtējais rēķins par domēna vārda izmantošanu arī klāt?
Kā nu bez rēķiniem?
Quote (jutrix)
Es Tev pāris latiņus aizsūtīšu