Pēc pieredzes no iepriekšējiem četriem salidojumiem un arī no cita veida pasākumiem. Jo tuvāk pasākumam, jo vairāk cilvēku atsakās, kaut sākumā daudzi ir braucēji :)
man jau no sakma bija saubigi vai tiksu a tagad vel saubigak izskatas
man jau no sakma bija saubigi vai tiksu a tagad vel saubigak izskatas
Žēl.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Jūni,tu mani ļoti iepriecināji jo,ja būs vēsa nakts,negribās sīko likt teltī....Un par to galdiņu..ja nu vienīgi uz kapota-mums nedaudz lielāka mašīna tagad
Ja nepazīsti mani,tad nerunā par mani.Ja gribi runāt par mani,tad runā ar mani
Tikai ir viens BET - izskatās, ka braukšu viens, un laika apstākļu spiests tikai sestdienas rītā. Laivu mērkšu ūdenī pie Jelgavas pils. Vai maz būtu kāds, kurš varētu manu telti ar laivas ratiem aizmugurē pārbraukt uz pasākuma norises vietu? Bīties nevajag - pārnesumkārba automātiska un tehniskā apskate arī vēl spēkā.
Ja drīkstu traucēt, tad es ar' būšu, 99,9%. Nu tas tik pat kā TOČ
Quote (dadziic)
Vai maz būtu kāds, kurš varētu manu telti ar laivas ratiem aizmugurē pārbraukt uz pasākuma norises vietu?
Gan šoferi atradīsim
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
es ar pasēju. mani sieva pametusi uz laiciņu vienu ar diviem bērniem un pirmdien jābūt jau plenērā ar jaunām meitenēm nedēļas nogalē vedu bērnus uz laukiem pie muteres un tur mani vēl gaida lauku darbi. jūlija vidū engurē gan būšu par 100%
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
sveiciens-visiem!!Vieta ir laba un populāra ,par to paši pārliecināsies,kad onkuļi ar dzipiem vedīs suņus peldināt.Ja kas tad jūs no FRG vai Zhukovkas sapratīs ka esat no pareizā rajona un savi pasažieri.Par iebraukšanu ar zemām grīdām autiņi -uzmanīgi,var noraut karteri pēc pavasara vimbeniekiem.Var droši orentēties uz asari ,tas ganās pie transformātora kastes,to redzēsiet pāri upei.Kas uz līni pasēdēt var Iecavā ko pamēģinat ,kas pie Ievas tas no uju sateces vietas ir 200 metri uz Jelgavas pusi var mēģināt breksi no krasta dabūt,līdakas var provēt pie sarkano ķieģeļu mājas/ceplis/tur ir bedres ,sapratīsiet pēc laivu daudzuma,kustība kā brīvības ielā.Inspekcija būs 100%,jo netālu laivu piestātne,kur dzeki uzpilda degvielu.Odu tanī posma daudz ,tāpat var ganīties govis-skatās kur ceļ teltis-var būt mīnēts. Labu copi visiem-nēsiet cūkmeni. Istenībā tauta pareizi saka uz Jūliju būtu kā reize,tagad var sanākt vairāk drope nekā cope.