aber zin ko es izštukoju ja es tikšu pie maza okunena, tad šams ceļu atradīs uz ūdas (jo es sasodīti gribu līdaku)... man par to pienāksies diskābelis? ja jā, tad moš man jāņem līdzi arī motiļi un būšu tikai vērotājs
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Vari likt, bet ieskaitē uz ūdu noķertās zivis neies A, ja nošmauksies - kule nost!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Martins_ - ko rēc, neesi manījis benzīntanku ezera vidū?
Ierosinājums pieņemts. Ja kāds liks ūdas un uz to būs cope,tad uzreiz jāsauc viens no tiesnešiem un ūda jāizvelk tiesneša klātbūtnē, lai nebūtu nekādu pārpratumu!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Visu nokārtoju,darbu pastūmu-Varu braukt!Ja Es iežaušos zem ledū,ta fiksi braukšu uz māju,trenneri,tiesneši un citi līdzbraucēji paliks gaidīt tramvaju!
Varu braukt!Ja Es iežaušos zem ledū,ta fiksi braukšu uz māju,trenneri,tiesneši un citi līdzbraucēji paliks gaidīt tramvaju!
Gan jau neiežausies. Mēs Tev slēpes iedosim
Ja nu līdz 12 nedabūšu nevienu zivi, vēlēšos dabūt diskābeli, pāriešu uz motili
Par diskābeli jāmaksā soda nauda 10ls