Arī pie mīnus 30 ir atpūta,tik biku skarbāka:))))) Bet kā jau Urmaas teica,regulāri dzīvojoties skarbos apstākļos pierod un ir po.Lielākais laikam -34 esmu copējis un vējš bij patsmit metri sekundē,no 7 veču kompānijas kādas pirmās 2-3 stundas 2 tik copējām,pēc tam vēl 3 pievienojās,bet 2 tā arī neuzgāja uz ledus.
Es atradu mājās vienu balansieri. Tas gan bij brīnums. Un nopirku vienu Šilova bļitku ar visu trade marku virsū. Un vēl drošībai rīt nopirkšu motili. Es jau tagad saku, ka piedalos ārpus kārtas. Tas ir tā teikt - za kompaņiju. Ja man uz bļitkas 20 min. laikā nekā nebūs, tad....
Pieteicās vēl viena komanda, ja tie nav tie paši, kas jau e-pastā bija pieteikušies! Man te ienāca prātā tāda doma, ka ja laika apstākļi būs dikti nekomfortabli, tad sacensību laiku saīsināsim
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Man te ienāca prātā tāda doma, ka ja laika apstākļi būs dikti nekomfortabli, tad sacensību laiku saīsināsim
Da bļin pie jiusim tie laika apstākļi būs "bezmetežnoje čajepiteje" salīdzinot ar miusim, bet es tāpat maukšu uz visu dienu zivīs - 4 stundas nu gan vajadzētu izturēt ...
Da labi nestresojiet, ja vajadzēs, tad visu pasākumu arī var pagarināt
Par naudām gan tiksim uz vietas skaidrībā, šo to sagādāšu arī no savas puses un no iemaksātajām naudām
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)