Būs interesantāk, ja sadalīs pa komandām. Vērtējums jau iet gan individuāli, gan komandām
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Labrīt! Viss ir forši, bet man nau neviena bļitka, jo ziemā izmantoju vienmēr dabīgo ēsmu. Būs laikam kāds pārītis jāiepērk, bet nav ne jausmas kādas ir topā.
Nezinu kā citiem, bet man Vecdaugavā divas iepriekšējās ziemas ļoti labi strādāja šāda tipa nelielas bļitkiņas! Pie kam gandrīz vienmēr es ar bļitku biju rezultatīvāks par Anatoliju, kurš pārsvarā ar mormeni darbojās Lomu izmēri gan nav mega, bet līdz 300gr reizēm trāpās
Tā, man ir divi jautājumi: - Kādam nav precīzi elektroniskie svari, ko varētu izmantot sacensībās? - Vai es varu rēķināties ar dalības naudiņu no tiem, kas piedalās? Savādāk es iztērēšu privātos līdzekļus, bet atpakaļ nesaņemšu. Tas protams der, bet tad balvas būs nedaudz citas, nekā ja visi sametās. Pagaidām samaksājuši ir divi
Aigars Savulaik ar čomiem rīkojot mini sacensības sametām naudiņu kopējā kasē.Pēc mačiem naudiņa tika sadalīta attiecīgi ieņemtajai vietai trijniekā.Parasti trešās vietas ieguvējam atmaksājās copes pasākums.Pirmā un otrā vieta jau kko vinnēja.:))
Sola tak apmēram -7-12 kas tad tas par salu? Esmu bijis arī pie -27, galvenais, lai vējš nepūš