Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Ņem zīmuli, lineālu un papīru - uz uz priekšu! Ciest nevarēju rasēšanu tehnikumā. Knapi pozitīvu atzīmi vienmēr izspiedu, bet nepadevās man tā lieta. Vienmēr kaut kas izsmērējās, vai vēl kaut kas notika
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Ciest nevarēju rasēšanu tehnikumā. Knapi pozitīvu atzīmi vienmēr izspiedu, bet nepadevās man tā lieta. Vienmēr kaut kas izsmērējās, vai vēl kaut kas notika :)
Ir tāda lieta - rasēšanas kultūra. Tā bija jāmācās pirms pašas rasēšanas. :))))))
Man laikam šogad ies secen. Kaut gan rīt moš i aizbraukšu. Redzēs kā ar materiālu piegādi rīt ies!