Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šitais kaut kā iekrita labi un aizgāja tautās. Ja viss tā ietu
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Vispār neesmu CL žurnāla iecienitājs, bet šo nr. noteikti nopirkšu tādā veidā atbalstot Tavu skatījumu par Daugavas tumšajām pusēm, lai gan man arī ar Daugavu nesanāk daudz draudzēties, nu ja neksaita Dienvidu tiltu darba dienās
Man vēl pastkastītē nebija, tātad tikai nākamnedēļ izlasīšu. Cerams, ka gana bargs būs bijis Arvis
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Pērk saldētu astoņkāji, pārdodas svarā no 1,5kg līdz apmēram 2,5 kg. Šis bija gandrīz 1.6 kg.(LV nezinu kur pārdod) 1.) Astoņkāji kārtīgi nomazgā un ieliek katlā jau ar verdošu ūdeni 2.) Astoņkāji vāra apmēram 35-40 min, kamēr paliek mīksts (dakša viegli ieduras) 3.) Tad katlu noņem no plīts un tajā pašā ūdenī atstāj atdzišanai. Kad atdzisis, ar roku noberž visu sarkano ādu, lai paliek tikai balta āda (ap taustekļiem pavisam noberzt nevar, bet tas sīkums) 4.) Cep uz lēnas uguns, vairāk nekā vēlams sviestā (nevis eļļā), klāt var pielikt ķiplokus vai citas garšvielas. Cepj, apgrozot, kamēr paliek brūns 5.) Kad jau uzlikts uz šķīvja, vēlams uzspiest citrona sulu, tad paliek garšīgāks Tas arī viss. Pie otrā soļa - sāli, vārot, pieliek pēc paša garšas. Es biju pieliecis 2 ēdamkarotes sāls
Lai labi garšo!
Tava kultūra ir tas, ko tu dari, kad Tevi neviens neredz ...
Paldies par atbalstu Žurnālu tikai šodien šamie saņems no tipogrāfijas, tā kā rītā varētu būt paskastītēs un 3dien gan jau veikalos, moš i ātrāk. Astoņkājis labais...neesmu nekad provējis taisīt, ņemšanās izskatās iespaidīga, ja kkur atradīšu, tad būs jāpaprovē.
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
paldies Koka_Klucim par recepti. būs kaut kad jānoprovē. izskatās garšīgi! es diezgan daudz ar sepijām un kalmāriem esmu niekojies virtuvē. man tie gumijveidīgie baisi garšo. šo pavasar man atkal nāksies atklāt sezonu tieši uz tiem nevis zaļajām.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!