Dobraja utra!!! Karo'c baigi feini piesēdām uz vēdzelīti, ugunskurs, desiņas, balzāmiņš! Baigi pietrūkās tāda veida copīte, emocijas pār pārēm, un uz mājām 3 vēdzeles ar aizbrauca, nebija nekādi baigie izmēri, lielākā pāri 40 cm, bet nu aizgāja lejā grabēdamas Plašāku atskaiti provēšu pārvērst rakstā priekš Janvāra CL. Urmaas, tencinu par navodkām
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Vakar pēc darba braucu mājup, mļin stīgas saplīsa ričukam. Palika viens ātrums (nu tas, ko lieto parasti no kalna bracot ), un bremzes arī atteica. Šorīt atstāju servisā. A tgd, oi cik smuki ātrumi slēdzās un bremzes atkal tādas, lai lidotu pār stūri Viss notiek. Ziema ir interesanta lieta.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Izlasīju interviju ar Zivnieku Cl žurnālā. Baigais!
Intervija forša, arī lasīju! Klau, a man jautājums par Tavu mikrodžiga rakstu. Tev skatos, ka vasaras izlasē nevienas spilgtās krāsas, arī vēlā rudens tikai viena rozā...... Tu vādas neizmanto, vai gaumes jautājums? Man kaut kā burkānkrāsas, tumši sarkanās(spilgtas) un arī zaļās strādā gandrīz vienmēr...
Klau, a man jautājums par Tavu mikrodžiga rakstu. Tev skatos, ka vasaras izlasē nevienas spilgtās krāsas, arī vēlā rudens tikai viena rozā...... Tu vādas neizmanto, vai gaumes jautājums? Man kaut kā burkānkrāsas, tumši sarkanās(spilgtas) un arī zaļās strādā gandrīz vienmēr...
Zin kā, man arī ir praktiski visas krāsas pa gadiem sakasītas, un ir baigi daudz visa kā, bet...tas tops reāli tik tiešām arī ir mans tops ar ko ķeru tiešām visur, un vēl nav bijusi reize, kad košās krāsas izpogātu kaut ko citu (lai arī necopes brīžos protams, meklēju citu atslēgu un lieku košos toņus, bet tas nav man nesis nekādus uzlabojumus). Zinu, ka arī čomam Lielupē viennozīmīgs tops ir magic un purple plum. Noteikti, ka ja viņš ņem, tad ņems tik tiešām visu, bet šīs krāsas un modeļi ir tie kuri man ir iegūlušies kastes augšdaļā un neticu ka iegulsies zemāk.
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Piekritīšu Zivniekam, šo krāsu LJ gumijas strādā faktiski vienmēr, kad vispār ir ko ķert. Gan Tioga, gan Ballist, gan mazie tvisteri Jib Tail, dažādos izmēros.
Es visvairāk esmu ķēris uz colas krāsas gummi, burkānkrāsas un plūmju krāsas(dažādu ražotāju), sarkanbaltām(keitech) un lime chartreuse krāsas(Lucky John). Mikrodžigā gan man vēl pieredze neliela, ar dropšotu gan jau vairākas sezonas maucu. Reizēm osaka pumpkin(Lucky John) tieši vēzīši arī labi nostrādā. Katram laikam nedaudz savs, bet tagad esmu sācis provēt dažādus Japāņus, Krievus un Ukraiņus. Bet par to jau varēs vairāk runāt nākamsezon!
bet ja nopietni, tad man aizvien vairāk liekas svarīga spēle un sistēma, mazāk krāsa. varbūt vēl svarīgi - tumšs vai gaišs. bet tas jau senseni strīdīgs jautājums man šovasar/ruden baigi labi gāja visādu formu un veidu sistēmas ar baltām gumijām.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!