Šodien secināju, ka mana Sony tāfele pati veido kaut kādus fotoviģikus. Kaut ko esmu ar viņu safočējis, šī man palaiž seriālu - skaistākās aprīļa bildes, pat ar muzonu fonā. Un muzons ar piemeklēts dabas bildēm. Gandrīz ka Aigara viģikos.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šosezon pirmoreiz noķēru asfalta slimību. Nu nekas, viss normāli. Vakar savācu ričuku no servisa, nebiju pieradis pie jaunajām bremzēm. Izlīda viens autiņš pakaļgaitā no stāvvietas. Nebija kur sprukt. Kaut kā nospiedās abas bremzes. Lēni, lēni nolaidos pār stūri pie tā autiņa pakaļējā rata. Eh, kam negadās...
Piektdiena. 13.! Māņticīgajiem jābaidās, vai jādzer divtik!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)