[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
martiDatums: Piektdiena, 26.02.2016, 19:32 | Ziņa # 9286
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
nekāds glezniecības fans neesmu svilpo
Dace Lielā - džungļu karaliene.

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

BorodaDatums: Piektdiena, 26.02.2016, 20:10 | Ziņa # 9287
Vīrs ar pieredzi
Grupa: Savējie
Komentāri: 1749
Reputācija: 22
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote marti ()
nekāds glezniecības fans neesmu svilpo
Dace Lielā - džungļu karaliene.

Nu tā bilde ir oki. Bet es nebildēju šās gleznas vietu interjērā. Tur nu nebija, ko pielikt, ko atņemt. Vnk īstā bilde (glezna) īstajā vietā. Super saskaņojās ar caur logu redzamajā dabas vīzijā. Perfekti....
p.s. dabūja arī to kilogramu.

Ziņojumu laboja Boroda - Piektdiena, 26.02.2016, 20:13

J0nisDatums: Sestdiena, 27.02.2016, 15:16 | Ziņa # 9288
Kompānijas dvēsele
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Jautājums par glābšanas riņķiem (pakavs) Vai viņi atšķiras pēc izmēriem,atcerējos ka jāiegādājas :)Bet vajadzīgs protams pēc iespējas mazāks.nekur nevaru atrast izmērus,bet laikam jau visiem viens standarts :svilpo:
Varbūt viņiem pildījums atšķiras ir vieglāki vai smagāki ???

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

Ziņojumu laboja J0nis - Sestdiena, 27.02.2016, 15:24

martiDatums: Sestdiena, 27.02.2016, 17:51 | Ziņa # 9289
Estēts
es pirku tikko kā eboatā. likās baigi labs. riņķis aizņem vairāk vietas, to aizlaidu priekšlaicīgā pensijā.

parcopiDatums: Sestdiena, 27.02.2016, 19:06 | Ziņa # 9290
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Nu pakavs viennozīmīgi ērtāks, jo mazāk vietas aizņem. Vai viņiem dažādi izmēri, to nezinu :)

Man gleznas patīk tikai dabīgās. Piemēram kur mākslinieki redz rozā debesis un lillā kokus, tur man šķiet, ka viņš bija bik saostījies krāsu

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

sheriffDatums: Sestdiena, 27.02.2016, 21:22 | Ziņa # 9291
Spānis
Komentāri: 359
Reputācija: 0
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
Quote parcopi ()
tur man šķiet, ka viņš bija bik saostījies krāsu

Aigar,un kad redzi taja lilla kokaa veel sarkanus nilzirgus, tad sak likties vai pats ko nelabu neesi noedis:)

martiDatums: Sestdiena, 27.02.2016, 23:05 | Ziņa # 9292
Estēts
fantāzija un radošums ir baigais dzinējspēks attīstībā alus
bez tā nekā laba nebūtu.

parcopiDatums: Svētdiena, 28.02.2016, 00:42 | Ziņa # 9293
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Radošumam nav ne vainas, teiksim šīs - man pat ļoti patīk! ja
http://spoki.tvnet.lv/maksla/Specigas-bildes/786772

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BorodaDatums: Svētdiena, 28.02.2016, 17:36 | Ziņa # 9294
Vīrs ar pieredzi
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote parcopi ()
Man gleznas patīk tikai dabīgās. Piemēram kur mākslinieki redz rozā debesis un lillā kokus, tur man šķiet, ka viņš bija bik saostījies krāsu

Aigar, man nebija atļaujas visu gleznu fočēt, tāpēc nobildēju tik 6x9 cm gabaliņu ar autores parakstu. Glezna ir krietni lielāka. Un tā glezna ir tāda, kuru es noteikti vēlētos savā īpašumā, lai varētu katru dienu aplūkot. Bet....liela māksla ir liela māksla. Un lielai mākslai piestāv adekvāta samaksa par ieguldītajām nervu stīgām.

BorodaDatums: Trešdiena, 02.03.2016, 21:50 | Ziņa # 9295
Vīrs ar pieredzi
copeslietas.lv - sludinājumos. :)

Piedāvājam šuhera pakalpojumus grupām virs 10 cilvēku. Drīkst ķert ,griezt gabalos, aizķert aiz nepareizām vietām, uzglabāt kolektīvajos tīkliņos, pārdot, u.c. Samaksa-puse no lic. mak. cenas. Liela pieredze, individuāla pieeja, elastīgs darba grafiks. Darbībā tiek izmantoti jaunākās tehnoloģijas -video, audio, vilku bedres, droni.
tel. Bauska, aiz stūra

:D

urmaasDatums: Ceturtdiena, 03.03.2016, 19:15 | Ziņa # 9296
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Boroda. Labs. :)
MN nepatīk tas, ka ir liegums copei no laivas. Stinšu cope dēļ tā šogad izpaliek. :( Nav man saprotams-kāpēc "makšķernieku pārstāvji" copmaņus velk uz mazohismu-visu ko nevar izkontrolēt aizliegt, vai ari ieviest LM. MN ir paredzēti makšķerniekiem nevis brakaniem. Ar brakaniem lai cīnās attiecīgās iestādes. Tamdēļ jau nav jāpieņem NESAKARĪGI mn.

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

BorodaDatums: Ceturtdiena, 03.03.2016, 20:19 | Ziņa # 9297
Vīrs ar pieredzi
Quote urmaas ()
MN nepatīk tas, ka ir liegums copei no laivas. Stinšu cope dēļ tā šogad izpaliek. :( Nav man saprotams-kāpēc "makšķernieku pārstāvji" copmaņus velk uz mazohismu-visu ko nevar izkontrolēt aizliegt, vai ari ieviest LM. MN ir paredzēti makšķerniekiem nevis brakaniem. Ar brakaniem lai cīnās attiecīgās iestādes. Tamdēļ jau nav jāpieņem NESAKARĪGI mn.

Urmaas, man ir sajūta, ka nesakarīga ir galva, tobiš visas ministērijas... Negribu vairs nekur iedziļināties, jo tāpat nespēju neko mainīt. Labāk pasaudzēšu pēdējās nervu paliekas...

parcopiDatums: Piektdiena, 04.03.2016, 20:18 | Ziņa # 9298
Multimakšķernieks
Tak gandrīz visās jomās valstī ir bardaks, kāpēc lai makšķerēšanas jautājumos būtu savādāk..... svilpo

BorodaDatums: Piektdiena, 04.03.2016, 20:36 | Ziņa # 9299
Vīrs ar pieredzi
Quote parcopi ()
Tak gandrīz visās jomās valstī ir bardaks, kāpēc lai makšķerēšanas jautājumos būtu savādāk..... svilpo

Nu ne kā. Pa priekšu jākārto galva (frizieris, masāža deniņos, 3 pendeles pa dē) - pēc tam domājam. :D

parcopiDatums: Sestdiena, 05.03.2016, 12:47 | Ziņa # 9300
Multimakšķernieks
Tie gurķi vakar laikam nebija īsti labi, šodien galva tāda pasmaga svilpo

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv