Biju aizgājis pa mežu paskraidīt. Šodien fantastisks laiks! Un zelta rudens visā savā krāšņumā! Žēl, ka man telefonam kamera tik švaka, neviena normāla bilde tā arī nesanāca, bet skaisti bezgala!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
sheriff, uztaisi mērcīti no tām sēnēm un izstāsti kā garšoja!:))
Labveelis:)Vispaar pieljauju ka taas ir katkaadas celmenes:)jo tur divi veci celmi,bet meinaat negribu ,bet intereses peec netaa paskatiishos kas taas ir:)
laba lieta ir nets. es reiz salasīju sēnes, domādams, ka tās ir dižsardzenes, ko mans vecais kādreiz pa parku salasīja un bija baigi garšīgas, var neapstrādātas arī ēst. labi, ka mājās veca tante teica, ka tās ir neēdamas, bet es ar putām uz lūpām centos šai iestāstīt, ka tā ir bezmaz vai delikatese. lab, ka vienbrīd nāca apgaismība, ka netā jāielūr- nu baigi līdzīgas, tik uz kāta bik savādāki gredzeni. izrādijās, ka mušmires:))
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Un mežrozīte, varētu šķebināt, vismaz tēja toč šķebina
Salīdzināji. Kas ir tēja un kas ir UZLĒJUMS!