Tas bija taapees ka nepaskaidroju,ka tas kvantums bija vajadzigs eshanai,jo ilgi nebiju bijis uz copi.Kas attiecas uz citiem forumiem,nu tur tautas vairaak apgrozaas,esmu registrejies,bet, pie SAVEJIEM forshaak:))Aigaram gan jau ka gribas lai vairak tautas, bet man prieks ka ir:)Te ienac un juties ka majas, nevis ka ka karteja vispasaules gudrishu saietaa!Zhel nesanaak ne ar vienu uz copi jo neesmu LV, un kad esmu ar ar laiku ta ir ka ir.Ar Garo ar labrat atkartotu kadu copi, ne tik uz mola:)Jemsona vieta es jau gan panjemtu rumu:)
Starp citu, jau ir apskrējis apaļš viens gads, kā lapā nav publicēts neviens raksts..
Eduk - tā viņš ir. Es te ar tiem darbiem esmu galīgi sašuvies, ka nav laika nemaz neko rakstīt. Laiku vēl atrastu vienā na darbiem, kur esmu pie kompja, bet nav ideju. Tiešām nav ideju par ko rakstīt, tāpēc nekas labs tur nevar sanākt. Gan jau galvā kaut kas pats ienāks, tad uzreiz tiks uzrakstīts. Varbūt kādam citam ir kas iekrājies, ko uzrakstīt? Lieti noderētu un citiem būtu jauna lasāmviela!
QuoteZivnieks ()
Tāds nu neģēlis esmu
Protams, ka esi. Un vēl 100%! Es apskaužu Zivnieku tikai par to, ka viņš tik bieži tiek uz to copi. Lomi īstenībā neskauž. Nu māk viņš to lietu, un kas? Galvenais ķert kaifu no copes un būs arī zivis Ar prieku atceros laikus, kad es divas dienas strādāju un man regulāri bija četras brīvdienas starpā......ehh tie bija laiki! Tad arī lielāko daļu eksperimentus veicu, tad arī raksti tapa, vispār šī lapa un daudz kas cits. Bija laiks izvērsties. Nu ir gan otra lieta, es nezinu vai es varētu iet uz copi padsmit dienas pēc kārtas. Man jau tās četras brīvdienas bija par daudz, tāpēc parasti no tām četrām es copēju divas. Retos gadījumos trīs. Reizēm tikai vienu. Bet tad bija laiks vismaz izdomāt, kad es gribu un uz ko šodien labāk. Tagad jau kaut vētra ārā, bet kad iekrīt brīvs, tikai tad tāda iespēja pacopēt arī ir Nu un vēl viena lieta - man baigi patīk dažādās vietas pacopēt. Kaut kur aizbraukt, jaunas vietas apskatīt u.t.t. Ķīšezers un Vecdaugava ir manas mīļākās ūdenstilpnes, bet tikai tur copēt es negribētu gan Bet pamazām viss iet uz labo pusi, gan jau tikšu atkal pie riteņiem, beigsies citas ķibeles un ceru, ka no nākamās atklāto ūdeņu sezonas cope paliks krietni pilnvērtīgāka
Kas attiecas uz atskaitēm - pietrūkst tās Zivnieka foršās atskaites. Piekrītu Kapracim, ka vajag jau arī forumā ierakstīt. Tās vienmēr ir interesanti izlasīt. Nianses jau var izlaist parastā atskaitē, fočenes fočēt tā, lai vietu nepazīst, vai pēc tam šo to aizklāt bildē. Nav protams, spiesta lieta
Quotekapracis ()
jebkurā gadījumā šeit nepieļaus zākāšanos kā CL!
Tur piekrītu par 100%! Jau no foruma pirmās dienas rūpējos par to, lai te būtu draudzīga atmosfēra. Ok, varbūt te nekūsā tāda dzīvība, kā citur, bet toties mums ir foršs un draudzīgs kolektīvs. Zinu arī daudzus, kas forumu skatās katru dienu un cilvēkiem patīk, bet vienkārši viņi ir tādi cilvēki, kas paši forumos neko neraksta. Bet to draudzīgo atmosfēru novērtē arī tie, kas nav foruma dalībnieki. Tāpēc forumam ir adminis un moderatori, lai tādi tipi ātri tiktu nolikti pie vietas, kas te grib atmosfēru bijāt, vai vispār izmesti no foruma
Quotesheriff ()
Ar Garo ar labrat atkartotu kadu copi, ne tik uz mola:)Jemsona vieta es jau gan panjemtu rumu
Būsi Rīgā, dod ziņu. Nekādu problēmu. Pacopēsim!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Pareizi, demokratija demokratijai,bet kartibai jabut:)A ja es piedzershos un saakshu fignju rakstiit,arii durvis?:)))(jox)P.S. malacis atradi laiku isi un konkreti visiem atbildet,tev shodien laba diena,davai neteree velti:))
Sēž zēni upmalā, makšķerē, te pie viņiem pienāk ezītis un vaicā: - Zēni, vai jums līme ir? - Nav, ezīt, nav! Pēc stundas ezītis atkal klāt un vaicā: - Zēni, vai jums līme ir? - Nu tak teicām jau ka nav, atšujies, ļauj makšķerēt! Ezītis aiziet pēc 2 stundām atnāk un atkal: - Zeni, vai tagad jums līme ir? - Nu, ezīt, NAV, Ej tak tu... - Te būs zēni, es jums atnesu līmi....
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Trakas lietas Engures ezerā notiek. Nebūtu pats redzējis, nemaz neticētu. Ezerā saradušies roņi! Ezerā! Bijām dažas dienas atpakaļ ar kolēģi copēt. Kamēr airējāmies ārā no kanāla, jau pie izejas ezerā redzējām, ka priekšā uzradās vairāki mazie ronēni. Sākumā liekās kaut kā nereāli, bet vēlāk uzradās laivas priekšā arī lielai ronis, vai ronene. Un šķita, ka mēģina mūs aizvilināt prom no mazajiem. Ūdens līmenis zems un ūdens dikti caurspīdīgs, pie niedru džungļu kanāla izejas ezerā uz gultnes varēja redzēt vairākas apgrauztas zivis..... Manuprāt galīgi nav labi. Šitie melnie, naglie rožas tak zivis diezgan daudz štopē māgā, manuprāt viņus no ezera kaut kā vajadzētu aizvākt. Bet kas to darīs un kā? Aiztikt jau ar īsti nevar, tad uzreiz zaļie būs krāgā. Lūk tādi pīrāgi!
Ķīsīts brauca pār ezeru Rakstītām i kamanām, Asarītis zirgu dzina, Raudiņ' tura kamaniņas.
Ar roņiem pēdējos gadus ir baigās auzas...riktīgi nagli palikuši...līdz ar lašiem šamie nāk iekšā arvien tālāk un tālāk. Pag gad. Ķīšezerā vairākas reizes rudenī viņus manīju. Pie laba gala tas kkad nenovedīs. Pie kam kad šitais roža savu purnu parāda, tad zivis tur pamūk pa malām uz labu laiciņu.
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Savairojušies ne tikai roņi.... mazajās upēs bebru arī pārāk daudz, tur medniekiem vajadzētu dod zaļo gaismu. Bet ko pasākt ar roņiem, nav ne mazākā jausma. Pats esmu tikai Saulkrastos un Daugavā tuvu jūrai redzējis. Bet, ka šamiem zivis garšo, tas gan. Un apetīte arī šamiem gana laba. Ne par velti zvejnieki jau gadiem tur ļaunu prātu uz šiem. Un tieši roņi ir galvenais iemesls(ja nekļūdos), kapēc pilna Daugava ir ar lašu tīkliem. Jo jūrā tie svoloči vienkārši izēd visas zivis no tīkliem. Un vēl viena sērga, kas arī ir savairojusies pie mums diezgan lielos apmēros un arī paretina zivju krājumus un arī putnu krājumus. Tās ir Amerikas ūdeles! Kaut vai tajā pašā Vecdaugavā to svoloču arī savairojies, ka biezs. Pilnas attekas ar tiem žurkģīmjiem un ūdenī apgrauztas zivis nav rets skats, kā arī pa kādai pusapēstai vardei. Domāju, ka putnu mazuļi arī diezgan daudz nonāk viņu vēderos... Kas par to atbild un, vai vispār kādreiz kāds domā iejaukties šajos procesos, es nezinu! Tagad jau visi baigi humānie. Bet, ka tāds zvēriņš gada laikā noēd tūkstošiem citu dzīvu radību(zivis, putnus, mazākus zvēriņus), tas jau nevienu īsti neinteresē.
Bet par Engures ezeru interesanti. Diezgan paliels gabals ronim jāpeld, lai tur iepeldētu un lašu tīklu tak tur nav. Bet kaut kas tak šamam tur patīk, ja ar visu famīliju dzīvojās tur. Jābraukā uz copi ar bisi, vai arbaletu
Grauzeeji ta skaidrs, bet kas ar time ronjiem,vainu taa juura tik netiira palikusi vai arii nav ko eest vairs,kautgan muusu salduudenji jau nav tiiraaki.
Vēdzeles jau ķerās? Zinu, ka Dima vienu ir noķēris un Kreisais vienu. Vēl kādam no foruma ir?