neuzspēju izskriet šiem pretī tuvāk pie žoga. steigā ar teļeponu filmēju.
Vng, smuka dabas klātbūtne. p.s. es jau gandrīz 30 dienas mēģinu apgūt jauno savu jauno tāfeli. Paies pusgads, kamēr sapratīšu kas un kā. Bet bildēt iemācījos. Vēl drusku problēmas ar piezvanīšanu utt..
Šodien sanāca pagriezt pedāļus. Disciplīnā velofoto pārbrauciens Līdz nospraustajai disciplīnai 50km pietrūka mazāk kā 3km tehniskas ķibeles pēc Foto stāsts Starts centrā, esmu ārā no centra, Biķernieku iela.
Linezers
Gaiļezers
Velnezers
Pa ceļam
Juglas ezers
Pa ceļam
Alberta, Mihaela un citi dīķi Upesciemā
Pa ceļam
Bābelītis
Ķīšezers
Pa ceļam
Uz maršruta beigām moika
Un tad notika šaize! Un tā iesprūda, ka nekā nevaru dabūt ārā
Pēdējie 3kilometri ar taksīti...
Velofoto disciplīna bija baigi ok, tikai ar ne ok beigām
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
tik pulka ezeru, kā Latgalē:) bet foršs izbrauciens! laiks velonodarbībām jau arī patīkams-sauss un nav karsts. Borodam jau gan vienalga, tas močī jebkuros laika apstākļos-visu cieņu par izturību!:)
Bildes, fiziskā aktivitāte un ekskursija ta labs, bet ķēdei pi***c! Cerams, ka aizmugurējā zobratu kasete papildus ķēdei nebūs jāmaina, savādāk lētāk man tajā ekskursijā ar taksi bija izbraukāt Bet bija forši, tad gan tiesa. Pie dabas vienmēr ir forši un pakustēties arī vajag!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Forši, Aigar! Es šodien tik pusi no taviem km. Bet nebija baigā iedvesma uz foto... p.s. nu ķēde nav tas dārgākais prieks. Un zobratiņi arī kādreiz jāmaina... Tas viss pie velo lietas piederās.
Kā to ņem... 20 eirīši arī nauda. Plus pie viena bremžu kluči un troses+ darbs un jau soroks toč sanāk. A, ja sabeidzās arī aizmugurējā kasete, tad ēl vismaz 30klāt plus darbs Un pats nepatīkamākais, ka pavasarī visu tak mainīju! gandrīz kapremonts bija, kas gandrīz 200 izmaksāja..... Bet kā saka, gribi kruķīt pedāļus, vai braukt ar auto, tad būs arī tēriņi. Tāpat kā copē. Tehnika un lietas mēdz lūzt, zust un nolietoties
Nu ko...div nedēļu atvaļinājums atkal cauri Pa lielam 2 nedēļas pavadīju uz ūdeņiem Ko lai saka veicās diktin labi, šķiet tukšā netiku nevienu reizi. Bija gan cope uz dzīvo, gan pēdējā laikā DS un MJ. Jāteic, ka viss ir kārtībā...pagaidām Žēl gan, ka tagad tikai sanāks uz copi tikt brīvdienās, kad jāteic, ka pierīgā Daugava maigi sakot nav braucama vispār Satiksme trakāk kā uz brīvības ielas. Vakaros vairs īsti nepabraukāsi Bet lai nu arī gads sākās diezgan bēdīgi, tad nu gan droši varu teikt, ka mēra žaņus esmu gana atvilcies Bet gan jau vēl kāds kritīs Vakar gan atkal trofejas līdaka diktin tuvu laivai aizgāja ar visu DS sistēmu...zaraza Nu i nafig viņai vajadzēja tur grābstīties???
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Ai zin kā...grūti saņemties, un tas nozīmē detalizētas atskaites Šogad no tādām atturos principiāli, jo nu tas kas notiek uz ūdeņiem ir sviests...sezonas sākumā to izbaudiju un vairāk negribās. Šogad zandartam vajag citu pieeju un kkā viss notiek savādāk. Daudziem nesanāk, slinkums, vai vienkārši gribās garīgo čakarēt, kā rezultātā garīgais ir pakaļā arī man. Ielieku FB kādu bildīti ar vienu zivtiņu un pietiks, jau bija skaisti komenti kad bija bilde ar 4iem...vai man to vajag? Nevajag. Ja saliktu šeitan bildītes ar izvilkto un paturēto pēdējo 2 nedēļu laikā, daudziem dūša apskrietos, bet...neviena zivtiņa postā nav aizgājusi vai izmesta ārā...tas šķiet galvenais, un jā man patīk iepriecināt ne tikai sievu un puiku, bet gan arī mammu, gan arī sievas māti, gan arī ciemos braucot aizvest pāris kg ar kūpinātiem asariem, nevis veikalā nopirktu kkādu šļaru... Tāds nu neģēlis esmu
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Zivnieks, neģēlis jau laikam neesi gan, bet kārtīgs puika, ja par ģimeni un radiem rūpējies!:)) Neliec atskaites un fočenes FB un CL, bet šeitan, kur Tevi neviens neapries, bet tikai pozitīvi priecēs cilvju prātus!! Ir tak patīkami vērot foršas bilžas un priecāties, ka kāds to zuvi māk cmuki piemānīt!:))