Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Sākās kārtējā lielā tautu staigāšana... Latvijai kirdikt draud...mums jau pietiktu, ja pārdesmit tūkstoši tā nejauši ierastos... neviens jau neapturētu, varbūt tikai kāda bargā ziema. Ceru, ka nākošziem vismaz mēnesi sals būs zem -20C... p.s. arī tos staigātājus var saprast... neviens negrib būt nošauts, visi grib ēst...
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Bļāviens, manā mīļākā copes soma jūk ārā, ko man Spulģītis iedeva Kaut kā jāsalabo, jo man labāk par visām mūsdienīgajām somām patīk. Moš pie kurpnieka aiznest? Jo ar adatu un parastajiem diegiem nebūs aršana
Paprovē nopirkt želejas superlīmi...prātīgi nosmērējot, domāju, ka turēs labāk par visiem diegiem. Bet tikai ne to šķidro brīnumu, tur vairāk pats sevi salīmēsi.
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
To arī varētu mēģināt, bet tāpat prasās manuprāt arī šūt. Kaut gan hvz, bet atremontēt gribu, negribu citu copes mugursomu!
Nu ok, pierunāji-pamēģināšu! Ja turēs, no manis bairītis par padomu!
Lielajos veikalos pie kasēm arī ir. Ir parastā super līme un želejas.
Kaut kad senā pagātnē man arī bij soma uz jukšanas robežas, J0nis ar kaprona diegu sašmorēja tā ka 2 gadi turēja.. tā ka labāk un ekoloģiskāk ir šūt nevis ar tām līmželej puņķiem ņemties... Tik galvenais trāpīt caurumā........