Vot kā.. mani viņš kādreiz sensenos laikos Jigojot ņe vpečatļil, vot i palika nomaļus.. DSojot patiesībā varētu būt neko, ja sanāks nobraukt garām, iegrābšu gan
Lielais, 5.2'' S-Shads tāds garšīgs izskatās, pajēmās viena pačka provei.
6dien gan jigs labāk kā DS nostrādāja. Bet izmērs gan bija smieklīgs.. no kādiem 30 gab viens tik mēra un pa starpai pa ašukam. Bet atvilkos gan bij pat 7 metieni pēc kārtas pa žanim. Ja viens pa ceļam nodila, laid lejā, būs tanī par provodkā nākamais
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
tos 5.2 es paņēmu no katras krāsas pa vienai pačkai...jau iemēģināju un ir labs, vienīgi tie divkrāsainie ir diezgan pastīvi un pacieti...pamēģināšu verdošā ūdenī iemērkt. Vienkrāsainie gan ir ok mīkstumā.
Un šāda statistika šogad ir pilnīgi normāla
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Klau, kāds nav uzskrējis virsū kādai bodei pie mums, kas Aiko gumijas tirgotu? Gribētos šo to no klonu armijas pamēģināt Kā nekā no Kosadakas šis tas ļoti interesants ir atradies.
Baac,izskataas ka delfi ar Madaru vienu kaasi piipee:)) Ja es sastaptu cilveeku ar graabekli, laapstu, SVARIEM, un ieshljuucenees, es laikam pats apraktos
Šodien bračka atbrauc uz dažām dienām uz Rīgu, jau sastiķējām arī kopīgu copi. Rīt iebrauksim ar laiviņu pa dienu tādā plezīra braucienā uz kādām 3-4stundām - pasauļoties , pabraukāt, papeldēties, moš kādu asari noķert, bet sestdienas vakarā mauksim uz nakts copīti kaut kur! Man gan i pirms tām copēm, i pēc - uz darbu jāiet, bet ko padarīsi. Ar bračku i tā reti sanāk pacopēt
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Rīgas svētki cauri, da i palūroties kalendārā vispār skumji paliek. Jau augusts uz otru pusi iet..... No oktobra vidus atkal sāksies ilgais pavasara gaidīšanas laiks Karoče, labrīt visiem un ne asakas!
No oktobra vidus atkal sāksies ilgais pavasara gaidīšanas laiks
Oho, man gan visu laiku likās, ka, ja ziema nesasteidzas, tad no oktobra vidus tikai īstā cope sākas Zivs ēd un visi *idari ar ūdensmočiem nolīduši ziemot
Oho, man gan visu laiku likās, ka, ja ziema nesasteidzas, tad no oktobra vidus tikai īstā cope sākas
Es te vairāk par gadalaikiem kā tādiem. Copēju es cauru gadu, bet savā stihijā jūtos no pavasara līdz rudenim. Tikko visas lapas nokrīt un viss paliek pelēki drēgns, tā es atkal gaidu pavasari Un arī laivā vairs nav tik komfortabli vēlā rudenī, dienas īsas un pelēkas un nekādas trofejas man nekad rudeņos nav ķērušās. Tā, ka copei man der jebkurš laiks, bet tā tīri pašam baigi patīk siltais laiks, kad apkārt šortos un maiciņā var vazāties, peldēties, kofortabli ar velo mīties u.t.t.
Vakar Mēmelē netālu no Jaunsaules izmakšķerēts sams,nezinu cik īsti liels,bet zinu no drošiem avotiem :)Varbūt drīz varēs braukt samos nevis uz Daugavu bet Mēmeli Kā viņš tur iemaldījies hren viņu zin Noskaidrošu izmēru.
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…