Nu ko, tagad līdz rīt vakaram brīvs, laikam jāpasvin bišku tie svētki arī
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Priecīgus otros! Šorīt pastaigādamies gāju pār Daugavu (pa Akmens tiltu), smuka ledus plēvīte veidojās, kaijas svaru turēja. Varbūt tiešām Rīgā ledus drīz parādīsies?
Ar apetīti man viss ok. Pa svētkiem laikam esmu dabūjis visu atpakaļ, ko pirms tam izsviedrēju Vakar pa zolīdo un mierīgo bik pasvinējos, šovakar jau atkal uz darbu. Nu ja jau kaiju tur ledus kārta, tad jau drīz
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Vajag otrajos Zsvētkos pie zobārsta pierakstīties. Neēdīsi ne pirms tam (aiz satraukuma nesanāk), gan pēc tam - 2 stundas nedrīkst rīt, tikai ūdeni, nu vēl bik balto.
Kā tur īsti ir? Starp Sarkandaugavu un Kundziņsalu, no tilta uz jūras pusi - drīkst no atļautā ledus copēt, vai nē? Iespējams, ka līdz 31.12 uzsalst, gribētos pamēģināt...
No 1.janvāra laikam oficiāli. Kaut gan īsti nezinu un negribās tagad meklēt, man šodien sūrais slinkums
Man nav sūrais slinkums, bet mēneša laikā esmu tā pārlasījies visus likumus, saistītus ar būvniecību Rīgā, ka vairs nevelk, alerģija uz brīvdienām kaut ko meklēt....