[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
J0nisDatums: Otrdiena, 08.07.2014, 22:04 | Ziņa # 8041
Kompānijas dvēsele
Grupa: Savējie
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote parcopi ()
es umudrilsja saķert kaut kādu triperi

Tev kā taksistam tomēr bij jāzina pa kurām ielām braukāt un pie kurām meičām piestāt

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

parcopiDatums: Otrdiena, 08.07.2014, 22:52 | Ziņa # 8042
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14175
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Dūriens nav gan. Nezinu kas par triperi, bet temperatūra ap 39grādi. Izeju paracetamola, gulēšanas un daudz šķidruma kursu svilpo
Tagad uz futeni uzslējos no gultas, tas gan jāpalūr.

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BorodaDatums: Trešdiena, 09.07.2014, 17:08 | Ziņa # 8043
Vīrs ar pieredzi
Komentāri: 1749
Reputācija: 22
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Da nu to karstumu, divas stundas pa Rīgu izripinājos.... nepavisam nebija komforta sajūta...

parcopiDatums: Trešdiena, 09.07.2014, 18:50 | Ziņa # 8044
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Nejūtu nekādu karstumu, trešo dienu drebulis krata ne pa jokam. Zem 38grādi praktiski nekāpj temperatūra. Ieēst ar neko nevar, nespēks tāds, ka biku pakusties un atkal jāguļ. Kaut ko tādu vispār sev neatceros, ka būtu bijis. Šodien kaut kā līdz poliklīnikai aizgāju izrakstīja antibiotikas, iedev slimības lapas, bet kas man kaiš - es gudrāks nepaliku :(

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BorodaDatums: Trešdiena, 09.07.2014, 19:58 | Ziņa # 8045
Vīrs ar pieredzi
Komentāri: 1749
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Dabūjis būsi karstuma dūrienu.... Kaut gan nezinu, dakteri gudrāki... A napig, antibiotikas? Tad jau diagnoze uzstādīta - tjipa angīna, vai uz to pusi... gripa diez vai. Ērces neesi manījis? HVZ, kur šitāda skāde tev radusies...

martiDatums: Ceturtdiena, 10.07.2014, 00:01 | Ziņa # 8046
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
rij tik vēl atnibiotikas. tad tā būs tev regulāri ;)

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

parcopiDatums: Ceturtdiena, 10.07.2014, 10:31 | Ziņa # 8047
Multimakšķernieks
Nē, dūriens nav. Ērces ar nav. Kaut kas angīnveidīgs varētu būt, jo kakls ar sāp. Jebkurā gadījumā, vienalga kas tas ir, tas ir ielaists. Man jau, kad biju Ventspilī sākās pirmie simptomi, tos ārstēju ar balzāmiņu, pēc tam ar homeopātiskajām zālītēm. It kā vieglāk palika, i aidā - rauj tik tālāk pa šeptēm. Vot i organisms pateica STOP! Ja es šim neļauju atpūsties, tad šis pats sevi atpūtināt izdomāja.
Quote marti ()
rij tik vēl atnibiotikas. tad tā būs tev regulāri

Es tagad labprātīgi pusaptieku izēstu, lai tikai tā draņķība no manis atkāpjās. Nedomāju, ka desmit antibiotiku tabletes pa hvz cik gadiem tagad pēkšņi novājinās manu imūnsistēmu. Drīzāk izdzīs tieši to, kas jāizdzen.
Vispār nevienam neko tādu nenovēlu, jau ceturto dienu esmu dārzenis. Guļu pa 20-22stundām diennaktī, sviedrējos ik pa laikam tā, ka jāmaina visa gultas veļa un viss, ēstgribas nekādas un no tā škidruma daudzuma un zāļu tējām man jau šķērmi metas :D

urmaasDatums: Ceturtdiena, 10.07.2014, 19:29 | Ziņa # 8048
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Aigar. Kondicionieris autiņā labi strādā?

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

parcopiDatums: Ceturtdiena, 10.07.2014, 20:14 | Ziņa # 8049
Multimakšķernieks
Quote urmaas ()
Aigar. Kondicionieris autiņā labi strādā?

Labi, labi. Un logi ar labi virinās vaļā. Man jau likās, ka tā stulbā forma ar biezo vesti šajā karstumā mani vienreiz novedīs līdz slimībai.
Bet nu neko, izskatās, ka viss iet labo pusi. Jau pat paēdu un temperatūra ar nekāpj vairs. Bet nu vēl kādas dieniņas laikam jāpasaudzē sevi, tad gan jāmauc i uz darbu, i kaut kur pacopēt :)

parcopiDatums: Piektdiena, 11.07.2014, 09:17 | Ziņa # 8050
Multimakšķernieks
Patīkās krievvalodīgo penšu jautājums vietās, kur ir kaut kāda rinda.
"Kto kraiņij?"

Nez, man uzreiz rēka rauj. Tjipa atnāk bariga un uzreiz jautā: "kurš te ir liekais"? Protams, nozīme nav tāda, bet parasti tieši tādā intonācijā jautā :D

parcopiDatums: Piektdiena, 11.07.2014, 11:17 | Ziņa # 8051
Multimakšķernieks
Neatceros, kad es kaut kādu būtu pircis, bet rakstāmgaldā atradās :D
From July 11, 2014

From July 11, 2014

From July 11, 2014

From July 11, 2014

From July 11, 2014

Nu viens pielietojums man ir padomā svilpo

martins_Datums: Piektdiena, 11.07.2014, 13:20 | Ziņa # 8052
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 1478
Reputācija: 18
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs
WTF notiek? Jau otro dienu darbā sēžu un klanos visu laiku, acis pašas līp ciet. Labi, ka kabinetā esmu viens un neviens cits šito neredz :D

Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!

dadziicDatums: Piektdiena, 11.07.2014, 16:37 | Ziņa # 8053
Komentāri: 662
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Quote parcopi ()
Nu viens pielietojums man ir padomā

Aigar, tie filtri pīpei. Man kā reiz iet uz beigām. :)

http://youtu.be/UzSwi3Qi-U8
Life to fishing
Forced to work

parcopiDatums: Sestdiena, 12.07.2014, 10:51 | Ziņa # 8054
Multimakšķernieks
Neatceros kamdēļ tādus biju pircis. Pie izdevības atdošu.

parcopiDatums: Svētdiena, 13.07.2014, 17:58 | Ziņa # 8055
Multimakšķernieks
Šodien jau noriskēju iziet ārā uz kādu pastaigu. Nostaigāju gandrīz 5km, nokontrolēju rajonu. Ezers un upe vietā, tagad mierīgi var atkal sēdēt mājās un gaidīt futeni :)
From July 13, 2014

From July 13, 2014

Izskatās, ka ir ok. Rīt iešu noslēgt slimības lapu. Ja godīgi - reāli apnika tā nīkšana. Sevišķi jau vairs, kad nav jāvārtās kā dārzenim :D

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv