Dūriens nav gan. Nezinu kas par triperi, bet temperatūra ap 39grādi. Izeju paracetamola, gulēšanas un daudz šķidruma kursu Tagad uz futeni uzslējos no gultas, tas gan jāpalūr.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nejūtu nekādu karstumu, trešo dienu drebulis krata ne pa jokam. Zem 38grādi praktiski nekāpj temperatūra. Ieēst ar neko nevar, nespēks tāds, ka biku pakusties un atkal jāguļ. Kaut ko tādu vispār sev neatceros, ka būtu bijis. Šodien kaut kā līdz poliklīnikai aizgāju izrakstīja antibiotikas, iedev slimības lapas, bet kas man kaiš - es gudrāks nepaliku
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Dabūjis būsi karstuma dūrienu.... Kaut gan nezinu, dakteri gudrāki... A napig, antibiotikas? Tad jau diagnoze uzstādīta - tjipa angīna, vai uz to pusi... gripa diez vai. Ērces neesi manījis? HVZ, kur šitāda skāde tev radusies...
Nē, dūriens nav. Ērces ar nav. Kaut kas angīnveidīgs varētu būt, jo kakls ar sāp. Jebkurā gadījumā, vienalga kas tas ir, tas ir ielaists. Man jau, kad biju Ventspilī sākās pirmie simptomi, tos ārstēju ar balzāmiņu, pēc tam ar homeopātiskajām zālītēm. It kā vieglāk palika, i aidā - rauj tik tālāk pa šeptēm. Vot i organisms pateica STOP! Ja es šim neļauju atpūsties, tad šis pats sevi atpūtināt izdomāja.
Quotemarti ()
rij tik vēl atnibiotikas. tad tā būs tev regulāri
Es tagad labprātīgi pusaptieku izēstu, lai tikai tā draņķība no manis atkāpjās. Nedomāju, ka desmit antibiotiku tabletes pa hvz cik gadiem tagad pēkšņi novājinās manu imūnsistēmu. Drīzāk izdzīs tieši to, kas jāizdzen. Vispār nevienam neko tādu nenovēlu, jau ceturto dienu esmu dārzenis. Guļu pa 20-22stundām diennaktī, sviedrējos ik pa laikam tā, ka jāmaina visa gultas veļa un viss, ēstgribas nekādas un no tā škidruma daudzuma un zāļu tējām man jau šķērmi metas
Labi, labi. Un logi ar labi virinās vaļā. Man jau likās, ka tā stulbā forma ar biezo vesti šajā karstumā mani vienreiz novedīs līdz slimībai. Bet nu neko, izskatās, ka viss iet labo pusi. Jau pat paēdu un temperatūra ar nekāpj vairs. Bet nu vēl kādas dieniņas laikam jāpasaudzē sevi, tad gan jāmauc i uz darbu, i kaut kur pacopēt
Patīkās krievvalodīgo penšu jautājums vietās, kur ir kaut kāda rinda. "Kto kraiņij?"
Nez, man uzreiz rēka rauj. Tjipa atnāk bariga un uzreiz jautā: "kurš te ir liekais"? Protams, nozīme nav tāda, bet parasti tieši tādā intonācijā jautā
Neatceros kamdēļ tādus biju pircis. Pie izdevības atdošu.
Šodien jau noriskēju iziet ārā uz kādu pastaigu. Nostaigāju gandrīz 5km, nokontrolēju rajonu. Ezers un upe vietā, tagad mierīgi var atkal sēdēt mājās un gaidīt futeni
Izskatās, ka ir ok. Rīt iešu noslēgt slimības lapu. Ja godīgi - reāli apnika tā nīkšana. Sevišķi jau vairs, kad nav jāvārtās kā dārzenim