Aigar,tu minēji,ka džigam nebūtu piemērots,prāsās lielāku testu džigam? Es jau arī nācu,un tāpēc prasīju par to garumu,jo liekas,ka būs pa īsu,bet gribās,laivā ir ērti un nav čomam pa galvu jādauza ar to kātu. Spinningot ar 3m kātu.
kristishs, nekā smieklīga par tiem 3m nav. Ja vajag tālu metienu, tad citādi to nepanāksi.
Quotekristishs ()
Aigar,tu minēji,ka džigam nebūtu piemērots,prāsās lielāku testu džigam?
džigam prasās džiga kātu Cik atceros kaut kādu savu sensenu Supreme Salmo kātiņu, bija baigas ļurīgas puņķis, nezinu, kā uz viņa džigojot delikātās copes jutīsies.
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Visvairāk izmantošu rotiņus,gumijas,mazos voblerīšus. Džigs līdz kādiem 10gr,max. Tests mani apmierina,bet tas garums un tas cietums ko martins_ minēja. Laikam sākšu skatīties uz kādu 2.1m - 2.4 m...
man ir ērtāk spiningojot no krasta, izdarot tālus metienus-gan Lielupē, gan Ventā, gan Gaujā, gan ezeros. ar īso kātu man jau ap pusdienlaiku sāk sāpēt mugura un plecs, jo jāpiepūlējas, lai izdarītu tālu metienu. esmu arī Aluuksnes ezerā un citos no laivas copējis ar 3m- nav ne vaines- tikai izvadīt zivi pie laivas bik grūtāk. bet ja meistarība pietiek, tad nav ne vaines.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Bijām Ventā un Reņķa dārzā. Gribējās vēl uz Būšniekiem, bet pa lietu negribās laivā sēdēt, jo mums vēl divi sīči jāpieskata. Vakarā laikam vēlreiz uz Ventu ar fīderiem. Pa divām dienām pagaidām diezgan čābīgi. Laiks ar drazains! Būs îsa videoatskaite arī vēlāk.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)