Tikko no Liepājas. Nebiju domājis, ka varu tā mierīgi ar Ford Tranzit turp atpakaļ izbraukāt un vēl bik Libavā fiziski pastrādāt. Tagad uzsitu sev uz pleca, ieņemu miega zāli un čučēt. Tiem, kas mostas uz copi, ne asakas!
Kaut kādu triperīti esmu noķēris. Temperatūra neliela - 37.5, galva dulla, kakls sāp un nedaudz lauž kaulus
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Kaut kādu triperīti esmu noķēris. Temperatūra neliela - 37.5, galva dulla, kakls sāp un nedaudz lauž kaulus :(
Irauj C vitamīnu un uz nakti pulverīti (Thera - flu, vai analogu). Man arī šitā šaize pēc Liepājas, tur sasvīdušam vajadzēja pa vējtveri dzīvoties, ta karsti, ta auksti...
Mļin, manu noskatīto dzīvoklīti jau paņēma, a es otrdien gribēju līgumu slēgt... jipioriodeženeiro....atkal viss no sākuma sākas, a laika mazāk un mazāk paliek....
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Gribēju šorīt ar riteni uz darbu braukt, bet tās peļķes un slapjums apturēja manu entuziasmu Viss baigi kūst, laikam piektdien spiningošanas sezona būs jāatklāj
Rīt iespējams, ka atklāšu spiningošanas sezonu. Ja paliks laiks pēc to lietu izdarīšanas, kas rīt jāizdara. Piemēram jābrauc uz TA