[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
parcopiDatums: Otrdiena, 28.01.2014, 20:15 | Ziņa # 7606
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14138
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Tieši kaut kur līdz tīkla beigām drošais sanāk!

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

spulgitsDatums: Otrdiena, 28.01.2014, 20:45 | Ziņa # 7607
Grupa: Savējie
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Tur tīklus parasti liek itsevišķi vasarā un pat zinu kas nene

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

BorodaDatums: Otrdiena, 28.01.2014, 20:48 | Ziņa # 7608
Grupa: Dzēstās
Quote spulgits ()
Tur tīklus parasti liek itsevišķi vasarā un pat zinu kas nene

Aha, tātad nestučīsi, jo paziņa. :D Nu man vasarā citas vietas, bet ziemā šā vistuvākā. Un ir bijuši diezgan labi lomi. Ne tā pārmēru, bet daždesmit asarēni, daždesmit plaužu bērni.. :D Kā kuro gadu...

BorodaDatums: Otrdiena, 28.01.2014, 20:50 | Ziņa # 7609
Quote parcopi ()
ieši kaut kur līdz tīkla beigām drošais sanāk!

Cik noprotu, Anatolijs bija devies uz nedrošā. :D

spulgitsDatums: Otrdiena, 28.01.2014, 20:57 | Ziņa # 7610
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote Boroda ()
Aha, tātad nestučīsi, jo paziņa.

Zvani viņam 20410709 Arnis.Es viņu vairākas reizes esmu brīdinājis lai tur neliek tīklus jo tur laba vieta uz sūkātāju.

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

BorodaDatums: Trešdiena, 29.01.2014, 17:18 | Ziņa # 7611

martiDatums: Trešdiena, 29.01.2014, 17:44 | Ziņa # 7612
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
ha ha ha - nevis likumsargi uzmana, bet Aigars un tamlīdzīgie!
"rupjš vārds"! svilpo

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

parcopiDatums: Trešdiena, 29.01.2014, 18:29 | Ziņa # 7613
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Par tiem Vecdaugavas tīkliem poliči vakar stāstīja kāreiz. Un stāstīja arī kā Kundzenē vaktējuši maļikus, bet tie laikam zinājuši, ka vaktē un nav parādījušies svilpo

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

parcopiDatums: Sestdiena, 01.02.2014, 11:14 | Ziņa # 7614
Multimakšķernieks
Sētniekiem beidzot darba pilnas rokas! Šorīt kādus 8-9 redzēju šiverējam, kamēr līdz darbam tiku :)

urmaasDatums: Sestdiena, 01.02.2014, 12:11 | Ziņa # 7615
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
NJĀ. Sniedziņš ir piekritis ne pa knapo. Vismaz caurspīdīgajam ledum uz laiciņu vairs nebūt caurspīdgam. Varēs posties uz copp. ;)
Svolotāns kaimiņu kaiķs ir iecienijis manu mājokli-arvien biežāk nāk ciemos. ja

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

urmaasDatums: Sestdiena, 01.02.2014, 12:40 | Ziņa # 7616
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Šodien apritējušas 900 dienas. alus

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

parcopiDatums: Sestdiena, 01.02.2014, 12:57 | Ziņa # 7617
Multimakšķernieks
Jāierauj! alus

kreisaisDatums: Sestdiena, 01.02.2014, 16:40 | Ziņa # 7618
Videomāns
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1197
Reputācija: 7
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Jau februāris! Pavasaris vairs nav aiz kalniem! dance prieks

Nav neatrisināmu problēmu, ir nepatīkami risinājumi ...

BorodaDatums: Svētdiena, 02.02.2014, 14:07 | Ziņa # 7619
Šodien visi laikam velk lielos kimlakus, klusums ēterā. :D

parcopiDatums: Svētdiena, 02.02.2014, 14:28 | Ziņa # 7620
Multimakšķernieks
Es darbā, velku tikai partizānus no kafijas :D

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv