[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
parcopiDatums: Otrdiena, 21.01.2014, 20:07 | Ziņa # 7561
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14138
Reputācija: 118
Statuss: Pašlaik vietnē
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Da pašla tā vimba....... uz Jelgavu! :D
Man tagad lielie jūras asari jāķer :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

spulgitsDatums: Otrdiena, 21.01.2014, 20:14 | Ziņa # 7562
Grupa: Savējie
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote parcopi ()
Īstenībā nekā smieklīga. Lielāku ižšķērdētāju un liekuli Rīga vēl nav redzējusi un galvenais, ka cilvēki tak tāpat balso par to svimpi, jo redz autobuss par brīvu, vai ar atlaidi - a pārējais po

Tieši par to arī smejos kā viņš apčakarē tautu acīs skatīdamies bet visi tik un tā pa viņu balso svilpo
Vai tiešām tās brilles viņam tik smukas.

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

spulgitsDatums: Otrdiena, 21.01.2014, 20:15 | Ziņa # 7563
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote parcopi ()
Da pašla tā vimba....... uz Jelgavu!
Man tagad lielie jūras asari jāķer

urmaasDatums: Otrdiena, 21.01.2014, 20:19 | Ziņa # 7564
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Šodien pa rādžiņu dzirdēju, ka krievija Latvijā vēršot vaļā skolas krievvalodīgajiem. Tur mācības notikšot pēc krievijas likumiem. Ne velti kāds tik stipri ir vēlams valdībā.

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

copmanis78Datums: Otrdiena, 21.01.2014, 20:21 | Ziņa # 7565
Copmanis-ziņnesis
Komentāri: 2574
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
urmaas, Tieši par to tagad tv3 ziņās stāstija. svilpo

BorodaDatums: Otrdiena, 21.01.2014, 20:27 | Ziņa # 7566
Grupa: Dzēstās
Quote J0nis ()
Jelgavā pašla vimba ! prieks

Uz kuri pusi pošla? Uz augšu, vai lejup? :D
Quote urmaas ()
Šodien pa rādžiņu dzirdēju, ka krievija Latvijā vēršot vaļā skolas krievvalodīgajiem

Aha, un Ausainis būs direktors. :D

spulgitsDatums: Otrdiena, 21.01.2014, 20:29 | Ziņa # 7567
Quote Boroda ()
Aha, un Ausainis būs direktors.

Viņš Putinam olas laizīs

BorodaDatums: Otrdiena, 21.01.2014, 20:35 | Ziņa # 7568
Quote spulgits ()
Viņš Putinam olas laizīs

Faberžē. :D Nu tjipa latviski - Paberzē. :D

spulgitsDatums: Otrdiena, 21.01.2014, 20:39 | Ziņa # 7569
Quote Boroda ()
Faberžē. Nu tjipa latviski - Paberzē.

parcopiDatums: Otrdiena, 21.01.2014, 20:39 | Ziņa # 7570
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Un vispābā - nafig te tās politiskās sarunas. Ja vien tās neskar copes jautājumus! hello

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BorodaDatums: Otrdiena, 21.01.2014, 20:57 | Ziņa # 7571
Quote parcopi ()
n vispābā - nafig te tās politiskās sarunas. Ja vien tās neskar copes jautājumus! hello

Token nafig. Lai atbildīgie šito visu dzēš ārā. :)

J0nisDatums: Trešdiena, 22.01.2014, 06:48 | Ziņa # 7572
Kompānijas dvēsele
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote parcopi ()
nafig te tās politiskās sarunas. Ja vien tās neskar copes jautājumus!

Token,sāk jau besīt tie politiskie copmaņi

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

parcopiDatums: Trešdiena, 22.01.2014, 09:11 | Ziņa # 7573
Multimakšķernieks
Pivo, babi, da požraķ - na poļitiku nasr@ķ! :D
Jāminās tūlīt uz māju pusi! velo

jutrixDatums: Ceturtdiena, 23.01.2014, 13:58 | Ziņa # 7574
Jokplēsis
Komentāri: 2942
Reputācija: 26
debīlie āmīši

The most dangerous animal in Japan is ninja

BebrsDatums: Ceturtdiena, 23.01.2014, 16:10 | Ziņa # 7575
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1412
Reputācija: 13
Quote urmaas ()
Šodien pa rādžiņu dzirdēju, ka krievija Latvijā vēršot vaļā skolas krievvalodīgajiem. Tur mācības notikšot pēc krievijas likumiem. Ne velti kāds tik stipri ir vēlams valdībā.

LR ir mācību standarti, skolu akreditācijas kur skatās kā mācību plāni, skolnieku skaits, nu koroč viss atbilst LR likumdošanai. Neticās ka ar tām krievu skolām tā var iziet cauri.

Nav bildes- nav zives :D

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv