Tā ir tikai daļa no smiltīm, ks bija iekšā Šorīt, braucot no darba, Marti satiku. Šamējais uz Ventišiem butēs un vēdzelēs šodien brauc
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Man ir jautājums, uz kuru nevaru rast atbildi, varbūt kāds zin, kur un kā meklēt risinājumu? Lieta tāda, ka nesen tiku pie lietota portatīvā datora(bija iespēja nopirkt pa lētām naudām), par cik pašam nesen mazais portatīvais smagi cieta, tad nolēmu sev šo datoru paturēt. Protams, visu pārinstalēju, disku pirms tam formatizēju un visu izdarīju kā vajag. Neesmu gluži iesācējs datoru sfērā, bet ar ko tādu saskaros pirmo reizi. Mans dators ar mani runā Nu ne gluži un ne tikai ar mani. Bet, ik pa laikam, tas it kā pieslēdzas kāda cita datoram, dzirdamas ir reklāmas, balsis, mūzika u.t.t. Tieši pašlaik, kad es rakstu šo, es dzirdu ka kāds klausās mūziku un spēle CS, piedevām dzirdu arī, ka šis lamājās, kad viņam kaut kas nesanāk. Programmas pārbaudīju jau 100reizes un visu lieko noinstelēju, kaut neko jau arī lieku nebiju licis virsū. Pie procesiem skatoties, ar īsti netieku skaidrībā kādā veidā tas notiek? Kādā veidā pārisntalēts dators ar formatizētu cietni pirms tam, var saslēgties ar kādu citu datoru? Pie kam, dzirdu arī to, ko cilvēks istabā dara? Varbūt caur bluetooth tas notiek? Mēģināju atslēgt adapteri, nekādu izmaiņu. Tiešām netieku skaidrībā, varbūt ir kādas idejas? Var jau mēģināt visu pārsinstalēt atkal pa jaunu, bet nav garantijas, ka tas palīdzēs, pie kam negribās atkal vairākas stundas sēdēt un likt virsū visu, kas man vajadzīgs. Kaut kā tā
Marti - to dzirdu ne tikai es, bet arī visi apkārtējie
Aigar, izstāstīju brālim par tavu problēmu. Viņš saka, ka datorā, iespējams, ir instalēta kaut kāda spiegošanas programma, kuru, protams programmu listē redzēt nevar. Šīs programmas pašas meklē un pieslēdzas neaizsargātiem (nav firewall u.c.) tīkliem, datoriem. Tātad tu šobrīd kādu kaimiņu izspiego
I don't care who your father is... don't walk on the water while i'm fishing!!!
Māris - man ar tāda doma ienāca prātā, tikai nesaprotu kā viņa tur palika dzīva pēc pilnas diska formatēšanas? Bet iespējams tas ir kas cits, tik nezinu kas
Šodien galīgi nestrādājās... domas vislaik par to Maximu. Līdzjūtību visiem nelaimē iesaistītajiem... p.s. darbā mēģinājām saprast, kāpēc tas notika. Pie kaut kāda slēdziena nonācām. Bet, tā kā ir iesaistīti cienījami nozares speciālisti, kā eksperti, tad savas domas pagaidām neizteikšu...