Starpcitu šamais ir ļoooti viegls. Mani kātu turētāji liekas, ka ir nedaudz smagāki. Parastā copē'tas statīvs ir pat ļoti ok. Bet sacensībās nezi vai būs labs. Pieņēmumam ir savi apsvērumi.
Starpcitu šamais ir ļoooti viegls. Mani kātu turētāji liekas, ka ir nedaudz smagāki. Parastā copē'tas statīvs ir pat ļoti ok. Bet sacensībās nezi vai būs labs. Pieņēmumam ir savi apsvērumi. ;)
Man nekas nebūs pret, ja jūs abi ar Gunču atkal savu meistarību un izturību pierādītu. Mums ar Aigaru būtu labi, ja negulētu visu otro posmu un spētu dažas vietas pacelties uz augšu. Nu es tā iedomājos. Bet man nav ne jausmas kā butes ķer super sānu straumē, kopā ar zālēm un visādu sū, kas iet gar krastu. Ja zona būtu garāka par 40m, tad man ir potenciāls risinājums, bet uz vietas stāvot - laimes spēle.
Jā ielozē beidzamās zonas un viss būs bumbās Jo ir cerība, ka iepriekšējie visus sū būs ar savām makšķerēm jau izvilkuši. :D
Jūs tāpat rubīsiet līdz pēdējam. Es uz to pasākumu raugos kā uz foršu akciju. Būs, nebūs.... nu tā. Tāpat mājā nevedīšu, un Jūrkalnē esmu bijis tikai 2 reizes. Pirmo - vasarā pa pliko lielos viļņos peldējāmies (gadi 5 atpakaļ), otro -pagāšgad, kad kādu kilogramu atmetu atpakaļ, iekams sapratu, ka arī plaukstiņas iet ieskaitē...
Vakar izfritēju cepumus "Gaisa baloni" sanāca pat tīri labi, tik prasās pildijumu tai mīklai, šodien piepirku iebiezināto pienu nu varēs garšīg pamieloties... (mīkla uz vienas bāzes kā taisa eklēriem), par cik šī man bij sveša recepte, kad pus process bij pagājis likās nu ir auzas jo nelikās ka mīklai jābūt tādā konstantē kādā viņa bij, taču kad mīkla sasniedza kulmināciju - saskārās ar karsto eļļu tā tiešām pierādija savu nosaukumu "Gaisa baloni" jo pūtās tik tiešām kā baloni un manējam liels prieks, ka recept izdevās!
Sastāvdaļas - 2 glāzes piena, 100g sviests, šķipsna sāls, cukuru pēc patikas, 2 glāzes kviešu miltu, 5-6 olas. Garnējam ar pūdercukur un kā jau minēju prasās arī kāds pildījums. Ar šo devu daudzumu sanāk paliela bļoda ar pončikiem
Gatavošana - katliņā vāram pienu,sāli,sviestu, kad vārās lēnām beram klāt miltus un paralēļi maisam, tik ilgi kamēr mīkla atlīp no katliņa malām(izveidojas tāda recekļaina masa), padzisušai mīklai(remdenai) klāt puļī pa vienai olai un ar mikseri iejauc mīklā, var piebērt arī cukur ja grib saldāku mīklu, pēdējais etaps metam tejkarotes lieluma gabalus uzkarsētā eļļā katliņā(fritējam) līdz tie paliek brūni un saplaisā... Vienkārša un garšīga recepte!
Tiešām, labi. Bet ja gribi akciju, tad mēģini mikrovilnī popkornu uztaisīt. Vēlams nofilmēt.
Ja nopietni - iesaku vēsākam laikam zupiņu uzvārīt. Jem 400gr malto gaļu (cūcene ar liellopu) uz pannas apcep, kamēr gatava. Iemet katlā. Tad ņem 2 smukus puravus, kārtīgi izmazgā, sagriež, pusminūte uz pannas - iemet katlā. Nu tā, lai vēl verdošam ūdenim pietiek vieta. Aplej ar ūdeni. Uzvāra, izlēdz uguni un piemet klāt 1 paciņu (200gr) dzintara kausēto sieru. Visu samaisa. Liek traukā un ēd.
Liek ūdenī katlā - sgrieztu ķirbīti, drusk kartupeli, drusk kāli, drusk burkānu, drusk pētersīli, drusku seleriju, drusk... nu visas saknes, kas pieejamas. Protams, drusk čiploks Savāra. Tad ar blenderi sablenderē. Pieliek 200gr to pašu dzintariņu, iemaisa ar karoti un ēd. Vēlams baltmaizes grauzdiņi 1x1cm kubiciņi virsū. Bez gaļas, bet puncis pilns.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)