Tā ir reāla problēma. Es vienmēr atrastas auklas, vai savas nolietotās pavadas saritinu un sagriežu sīkos, 1-2 cm gabalos. Parasti jau arī paņemu uz mājām un izmetu, bet ja sanāk atstāt dabā, tad vismaz zinu, ka neviena dzīva radība dēļ tās auklas necietīs. Man pietika ar to, ka bērnībā skolotājs stāstīja par aitu, kurai nācās amputēt kāju, jo ap to bija tik cieši aptinusies makšķernieka atstāta aukla, ka audi kājā jau bija daļēji atmiruši
I don't care who your father is... don't walk on the water while i'm fishing!!!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lai tik rej. Gribējās izteikties šajā sakarā un zināmu apsvērumu dēļ tieši iekš cl
Esmu arī nikns un to vadu Ķīšezerā galīgi negribu redzēt
Labi esi uzrakstījis. Viens zvejnieks atkal neapmierināts Bet par šo, ko Brusis ierakstīja: Leta ziņas; Latvijas iekšzemes zvejnieki rāda lielisku piemēru visai pasaulei.Neskatoties uz krīzi,slikto materiālo stāvokli un dārgajām degvielas cenām,viņi katru vakaru dodas zvejā ar vadu.Izceļot šo zvejas rīku no ūdens,nekavējoties visas zivis lielākas par 300 graniem tiek atlaistas.Ja kādai zivij ir savainojums tas tiek apstrādāts ar dezinficējošu šķidrumu.Ar personīgo transportu šīs mazās zivis tiek nogādātas zooloģiskajos dārzos,veco ļaužu pansionātos,bezpajumtnieku uzturēšanās vietās.Jebkurš iedzīvotājs, par pārdesmit santīmiem var šīs zivis iegādāties arī sev vai savam kaķim.Paredzams,ka šis lieliskais,rūpīgi izstrādātais,nesavtīgais darbs jau tuvākajos gados nesīs rezultātus-Latvijā dzīvos tikai lielās zivis.Tūristi no visas pasaules,stāvot uz Daugavas tiltiem,ar apbrīnu vēros milzīgo zivju barus.DDD Šodien, 00:06
Es pat nezinu raudāt vai smieties
Nav neatrisināmu problēmu, ir nepatīkami risinājumi ...
Kādi tie apsvērumi? Lai mēnessērdzīgie var pagaudot?
Viens no iemesliem. Bet vispār tēma gana nopietna un cl apmeklējums ir cl apmeklējums. Gribu šai lietai pievērst uzmanību. Kaut kā tā