Ui šodien būs grūta diena. Parēķināju, ka brīvdienās laivā nosēdētas 22 stundas. Joprojām viss šūpojās. No 6dienas uz 7dienu biju uz nakti, tad 9 mēri izvilkās, divi lielākie virs 60. Vakar iebraucu vakara cēlienu pasēdēt - NEVIENAS zandarta copes. Kaut kāds pilnīgs pisec. Tā ar nesapratu, kas par vainu.
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Parēķināju, ka brīvdienās laivā nosēdētas 22 stundas
Maņjaks
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Tass viss ir figņa. A vot man vakar Vantage kāts salūza Šogad kaut kāds kosmoss ar spiningiem notiek, laikam svecīte baznīcā jānoliek. Sākās viss jau pirmajā maijā, kad tika nahrenizēta spice One Sensoric(ne manas vainas pēc) un joprojām nevaru jaunu spici dabūt. Tjipa augustā iespējams būšot rezerves daļas.... Burtniekā kaut kā stulbi, pie zacepa, likvidēju tviča kātiņu.....tak vakar vispār vāks. Iecēlu laivā 300g+ asari un pēkšņi - hrjakt! Zem otrā gredzene no augšas salūza Vantage! Bļe, no asara!!!! Visticamāk jau bija kaut kur ieplīsis, vai arī man porča uzlikta!
P.S. Vēl varu pasūdzēties, ka krustdēli divas oludiņmakšķeres man ar atstāja šogad bez spicēm
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Wow, es pa visu savu karjeru vienu kātu esmu salauzis, jums, kungi, jau tāds normāls rādītājs. Ok, Zivnieks gan jau ar Edvardu pa laivu lēkā, a kā Aigaram tas viss sanāk? Un Vantage tak ir reāls bomis, ar kuru i kauties var
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Labāk nepiesauc. Viens te ar nesen lielījās, ka šim kāti nelūztot....un dārgais kāts salūza Pirmajā maijā man čoms iepidžināja kātā šūpiņu, tur viss skaidrs. Ar krustbērnu nedarbiem arī viss skaidrs. Tviča kāta hrjak arī pa lielam vija skaidrs kapēc - stulbuma pēc. Bet vakar ņifiga nesapratu. Reāli tikko iecēlu asari laiva, tā kāts salūza. Gints liecinieks. Tur jau tā lieta, ka nav nekāds vieglais kātiņš, lai no asara lūztu. Mistika un šaitans!
Wow, es pa visu savu karjeru vienu kātu esmu salauzis, jums, kungi, jau tāds normāls rādītājs. Ok, Zivnieks gan jau ar Edvardu pa laivu lēkā, a kā Aigaram tas viss sanāk? Un Vantage tak ir reāls bomis, ar kuru i kauties var
Vo to es vēl saprastu, bet ņikuja...visi skaidrā
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Kaut kāds pilnīgs pisec. Tā ar nesapratu, kas par vainu.
Man šķiet, ka tas uz laika maiņu. Mums ar Gintu aizvakar ar neierasti maz, pat mazo žānu copes bija. Vakar arī neesot copējis Šodien, pa dienu, ja stipri nelīs - ielīdīšu, uz kādu brīdi ezerā. Iespējams pameklēšu līdaku. Uz vēlo vakara copi toč nepalikšu, apnika neizgulēties dēļ copes, kad nākamajā rītā uz darbu