OTRDIENAAAAAAAAAAAAAA DZERT UN PI*TIEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Šodien jānostrādā un sākās mini atvaļinājums. Došos ar teltīm uz Latvijā salām bagātāko ezeru - Ežezeru. Dzīvosim teltī, ēdīs pa lielam to ko noķers (cerams zivis tur dzīvo) . Tāds mazliet savvaļas pasākums ar ekskursijas elementu. Neesmu tur nekad bijis, būs interesanti...vismaz dzimtenīti cerams varēs dabūt
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Joptv..., kas tad tā par bezkaunīgu ziņu otrdienas rītā!
Vo, vo. Uzreiz diena sabojāta, kā izlasa šādu ziņu
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
A es laižu uz garāžu laivas ielāpu pārlīmēt(ar oriģinālo Dulkanā ražoto līmi), eholes ieplēsto stikliņu apgreidot un makšķerēm šis tas jāpārsien un jāpārtin. Ja nesāks dikti gāzt, tad moš ielaidīšos ielāpu pārbaudīt un to, kā one sensoric mikrodžiga kātam strādā neoriģinālā spicīte. Pēc sajūtām stingrāka. Oriģinālo servisā nav un detaļas gaidot jau trīs mēnešus.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Bleeeeee, kādu es vakar *isienu ezerā no dabas piedzīvoju. Laivā laikam kādi 10 spaiņi ar ūdeni...aizmugurē grīda peldēja Bet nu padsmit skaistus asarus dabūju, vēl arī zemmēra žanis un viens smukmērs noziepējās.
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Varēji uz ezeru nebraukt. Cepamus asarus(ok, nekādi 300-400g nebija) un zemmēra žani, varēja gandrīz pie garāžas dabūt
Šodien neplānota brīvdiena, tāpēc iespējams "uz dzīvo" šodien pasēdēšu
Pasēdi, pasēdi es jau ar nesen pasēdēju,zin tīri vai iepatikās vairāk sēdēt nekā makšķerēt
QuoteAigars82 ()
Nu tad lai lielie zandarti šodien ir tavi sabiedrotie
Kāpēc mani neizbrīna, ka ārā tāds vējš? Atbilde vienkārša - man brīvdiena