Man kāreiz arī ir doma to reņģi pirmdien apskatīties....
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Kā strādājas darba ļaužīm pēc četrām brīvām dienām?
Pēc čupīša ancukā? Tik apenes siltākas tad pavelc Man tā kā domas uz Lielupes pusi nesas.. Līdz jūnijam laikam Ķīsī un Daugavā nelīdīšu.. Tā kā čomam, kā izrādās, ir alerģija pret līdakām tad uz atklāšanu patreiz nav kompanjona, ja kādam ir vēlme pievienoties - welcome, kopā jautrāk.
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Man pēdējos gadus iegājies, ka pirmo maiju atklāju kopā ar darba kolēģi, kuram tā sanāk viena no retajām copēm sezonā. Brauksim uz Lielupi arī. Pastumdīsies nedaudz kolhozā
Quotemartins_ ()
ja kādam ir vēlme pievienoties - welcome, kopā jautrāk.
Nebūtu aizrunāts, labprāt pievienotos! Bet es labprāt piebiedrotos kādu reizi turpmākās sezonas laikā. Jāpārbauda tak, vai Tavs kuģis spēj resnīti vizināt!