Da ko jūs, nav tik traki.. izlīdu no mājas par 10min agrāk un pat darbu nenokavēju pa Zemitāna tiltu. Ok, darbs sākas astoņos, vēlāk noteikti viss ir tūplī.
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Da bļe tur vispār viens auns par otru gudrāks...es sevi it kā uzskatu par LV patriotu, bet pienāk brīži, kad vienkārši liekās lai tie visi tur augšā iet pakārties...zajebaļi vnk. Reizi nedēļā parādās kkāda figņa, kas reāli tikai LV iespējama un pricipā shēma pakaļ shēmai kā tik kādam vairāk piķi nomazgāt.
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
I nerunā.. Simpātijas pret zemi kā tādu turās, bet par valsti ir reāls kauns un riebums jau izveidojies. Ja turpināt tēmu par ceļiem, mož jāgaida kad kādu rītu 8.00 sāks tagad Zemitāna tiltam bedrītes lāpīt?
Da i nemaz nebrīnītos. To pašu Tvaiceni solīja, ka jau pag gada jūnijā sāks pārbūvēt...plāni grandiozi. Pienāca jūnijs un sāka lāpīt bedres pārtaisīt kanalizāciju lūku vākus. Nu tak zaibis...10 gadus tur varēja mašīnai ratus nolauzt, pēkšņi attapās bedres lāpīt tieši pirms renovācijas. Cita lieta, ka Ušaks laikam bietē dabūja un tur nekāda pārbūve nav sākusies vēl šobrīd.
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Nav ko te ne Ņilu apirst, ne ko citu. Tā visa ir politika. Tiks cita partija pie teikšanas Rīgā, viss būs vismaz tikpat sūdīgi, tikai būs kam vainu uzvelt. Kāpiet uz ričāga - nav sastrēgumu. Brauc kur gribi.
Bij te ziemas ričāgam priekšējā riepa čupā. Ievedu piemājas servisā Cēsu ielā. Uzlika man tādu skaistuli - Continental. Tgd sāku domāt, ka pakaļā ar vajag to pašu. Būs algas diena, nomainīšu. :))
Ričuks ir ļoti laba lieta, bet, ja vajag paspēt sīci uz un no dārziņa, un vēl pa treniņiem izvadāt, vai aŗī kaut kas jāpaspēj pēc darba izdarīt, tad, diemžēl, tā nav opcija. UN nav ko nīlzirgus aizstāvēt, tie ir lieli, nesmuki un bezjēdzīgi radījumi :D
A es šodien ar fīderi pavicināšos. Ja mani kaut kur mana, aiz manis nestāvēt
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)